Ferrari, Abu Dhabi Pistinin Araçlarına Uymadığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Massa sıralamalarda 8. sırada kalırken Alonso ancak 11. olabilmişti.

Massa “Burası çekişin çok önemli olduğu bir pist. Büyük fark oluyor ve uzun zamandır çekiş bizim aracımızda sıkıntı yaşadığımız bir konu.”

“Pistin yapısına göre daha fazla sıkıntı yaşıyoruz ve burası bizim için iyi bir pist değil. Sıcak havayla durum daha da kötü oldu.”

“Sıralamalardan önce bu durumu Fernando ile konuşmuştuk ve 3. seansa kalmanın zor olmasından korkuyorduk.” dedi.

Alonso “Bazen 11. sıradan yeni lastiklerle başlamanın iyi olduğu yarışlar gördük bu yüzden umarım o şekilde bir başka yarışı yarın görürüz.”

“Yapabileceğimiz bir şey yok. Açıkçası daha rekabetçi olmak isterdik ancak bazı pistlerde geleneksel olarak zorlandığımızı biliyoruz. Bunu bu sene doğruladık.”

“Normalde pazar günü performansımız gelişiyor. Temiz bir yarış çıkarmalıyız çünkü arkadan başlayınca işler kolay bir şekilde sıkıntılı olabiliyor. Geçmek için daha fazla risk alıyorsunuz ancak yeni olan bir şey yok.”

“Yarışta zorlayıp yükselmeye çalışacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    İşin garip tarafı geçen sene aynı pistte kazanan Kimi'yi Alonso kovalıyordu.. Geçen sene araç uyuyormuş demek ki.. Bu sene Ferrari ile Mercedes yer değiştirdi. Mercedes geçen sene güncellemelerle geriliyordu bu sene ilerledi. Ferrari güncellemelerle ilerliyordu bu sene geriledi. Seneye sıra Lotus'ta mı acaba? İnşaallah sırayı Redbull devralır da biraz mücadele görürüz.

  2. Seneye Alonso ve Kimi ile de şampiyonluk gelmezse izlemiyeceğim bu sporu ferrari sevgimi Öldürmeye başladı dominik ve ekibi !!!

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Arkadaş hangi pist uydu size peki bi anlayamadık ki. En uyar dediğiniz Monza bile uymadıktan sonra burası uymamış çokmu.

  4. Size Monza'da uymadı anasını satıyım .

  5. yav he he.(Ferrari ciyim)

  6. Bu Ferrarinin Abudhabiye yaptığı tesisleri inşaa eden adamlar kesin Cenabettir bunedir adamlara yazık 😀

  7. habere en kısa sürede yorum girme rekorunu kırdınız sanırım 🙂 maşallah

  8. sıkıntıların temeli F60

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir