Hulkenberg, Sauber'in Aldığı Sonucu Övdü

yazar:

kategori:

Hulkenberg daha önce Monza’da 3. olan herkesi şaşırtsa da, Abu Dhabi’de Lotus sürücülerinin arasında kendisine yer bulmasının takdiri hak ettiğini düşünüyor.

Hulkenberg “Tüm seneye bakarsanız bu kesinlikle en iyi sıralama performanslarından birisiydi. Monza olağanüstü bir sonuç olarak duruyor ancak bugün de çok iyiydi.”

“Monza’dan beri gerçekten olumlu yönde ilerleme var ve takımdaki herkes bunu hissediyor. Takım içerisinde iyimser bir hava var ve motivasyonumuz yükseldi.”

“Son dönemde pek güncellememiz olmadı. 4 haftadır aynı araçla yarışıyoruz.”

“Ancak bir kaç şey bir araya geldi ve onlarla daha iyi bir görüntü çiziyoruz. Bunun yanında ben araç içerisinde daha eminim. Ayaklarım artık gerçekten rahat.”

“Araç içerisinde kendime çok güveniyorum. Mühendislerimle ilişkilerim iyi. Her şey şu anda pürüzsüz. O minik detaylar çok büyük fark yarattı.” dedi.


Yorumlar

  1. o senin başarın hulkenberg . pilot arayanlar ve bu adamı almayanlara bu sonuçlar vevaptır . 35,lik paralı ama pilot olduğu şüpeli adamları siz almaya devam edin . hulk,da siz böyle mos mor etmeye devam etsin

  2. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Sauber gerçekten gelişti ancak Hulkenberg harika bir iş çıkartıyor bence. Kesinlikle şampiyon olabilecek bir potansiyel olduğunu düşünüyorum.

  3. Sadece Sauber değil sende övgüyü hak ediyorsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir