Massa Ferrari'nin Dördüncü Olmasından Korkuyor

yazar:

kategori:

Hindistan GP’sinden sonra Mercedes Ferrari’nin dört puan önüne geçmişti ve Lotus sadece 24 puan arkalarında.

Massa’nın sekizinci ve takım arkadaşı Fernando Alonso’nun 11. tamamlayabildiği sıralama seansının ardından Massa takımın gerçekten yavaş olduğunu söylüyor.

“Aracımızın Mercedes ve Lotus’tan daha yavaş olduğunu biliyoruz. Elimizden geleni yaptığımızı biliyoruz ve bu iki takımın önünde bitirmeliyiz, ancak onların araçları bizimkinden daha hızlı.”

“Yarış sonuçlarında biraz şanslı olmalıyız çünkü Mercedes ile birlikte Lotus’lardan da hızlı olmalıyız. İkinciliğe tekrar çıkma şansımız var, ancak dördüncülüğe de düşebiliriz. Takıma yardım edebilmek için elimden geleni yapacağım.”


Yorumlar

  1. ALO-RAI(Yavuz)  avatarı
    ALO-RAI(Yavuz)

    2010'da gördüğün neydi peki ?

  2. 20 yıl sonra ferrariyi 7-8 numara göreceksem hiç F1 izlememeyi yeğlerim .

  3. Resmen orta sıra takımı olmuşuz. Bu zamana akdar Alonso'ya denk bir performans gösterseydin hiç bişeyden korkamamıza gerek kalmazdı be Massa!!!

    Neyse olası bir 2014 yılında koltuksuz kalman durumunda senin için gerçketen çok üzüleceğim ama senin şu fanların bir daha burda yazamayağı için gerçekten mutlu olacağım

  4. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Bu zamana kadar adam gibi yarışsaydın bu duruma düşmezdik.

  5. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Bu zamana kadar adam gibi yarışsaydın bu duruma düşmezdik.

  6. bence sen koltuk bulamamaktan kork.kayırda kendi başını kayır.4.olan ferrari en fazla 20 milyon kaybeder oda onlara dokunmaz.

  7. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Doğru söyelimiş Massa, dünde demiştim, bulgura gideren pirinçten olacaklar bu gidişlen. Nasıl bir takım oldu bu Ferrari anlayamıyorum artık. En çok para bunlarda lakin ne parçalar çalışıyor, ne strateji var, yönetim desen sakin kalacaz demekten başka bişey bilmiyorlar. Kalmayın arkadaş sakin falan, sanki ne olacaksa. Sene başında en iyi araç deniyordu, sene sonu en kötü araç oldu. En kötü araç Mclaren bile geldi geçti. Ayıptır ya, bi bırakın gidip artık, yapamadık deyin olsun bitsin. Her sene şöyle böyle taraftarı, pilotlarınızı ümitlendirip duruyorsunuz, kocaman bir fos çıkıyor hepsi.

  8. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Katkın az değil bu duruma sevgili Felipe

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir