Vettel: "Hülkenberg de Tek Kuruş Almadı"

yazar:

kategori:

Sauber koltuğunda kalmak Nico Hülkenberg’in tek şansı olacak gibi görünüyor.

Ferrari, McLaren ve son olarak da Lotus ile adı anılmışken Nico Hülkenberg’in koltuk bulması gittikçe zorlaşıyor.

Lotus’un olası bütçe açığını Pastor Maldonado ile kapatması olasılığı var.

Nico Hülkenberg 2010’da çaylakken Brezilya’da polü kazanmayı başarmıştı, ancak hemen ardından Maldonado’nun parası yüzünden takımdan gönderilmişti.

Hülkenberg: “Her kariyer farklıdır ve benimki de çok farklı takımlar ve bol hareketle farklı görünüyor.”

“Elbette arka planda düşünüyor ve insanların size söyledikleri hakkında şüphe etmeye başlıyorsunuz. Çünkü doğrudan yüzüme yalanlar söylendi.”

Hülkenberg 2011 sezonunu Force India yedek pilotu olarak geçirmiş ve 2012’de ise yarış koltuğuna oturmuştu.

2013’te Sauber’e geçen Alman pilot hala Force India’dan ödeme bekliyor.

Sauber hikayesi Hülkenberg için daha iyi olmadı. Bir çok durumda yeteneğini gösterebildi, ancak henüz bir 2014 koltuğu bulabilmiş değil.

Sebastian Vettel Hülkenberg’in hala ödeme beklemesinin komedi olduğunu düşünüyor.

“2014 için hala bir aracı olmaması utanç verici. Çünkü buradaki en hızlı sürücülerden birisi. Bazı takımlar F1’de zor zamanlar geçiriyorlar, fakat bazı sürücüler de aynı şekilde hiç ödeme alamıyor.”


Yorumlar

  1. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    ne tırt açıklamalar, iyice soğutmaya çalışsa kendini insanlardan ,ancak bu kadar olurdu zaten, madem çok yetenekli pilotları seviyorsun ,aldırsaydın rbr ye gelecek sene için ,kimi gelebilir dendiğinde bile, oran buran asena gibi oldu :d ,iyice gıcık etmeye başladı beni ,birde para alamama falan mevzusu yapmış, bazı tek tük olan fanları da hemen kimi ye laf sokmuş, elli kere dediysem gene diyeyim, madem para yı sevmeyen arkadaşlarımız, gelin ben size bedavadan iş vereyim çalışın amme hizmeti yapın ,klavyeden boş boş yazmayın ,hepinize iş vereyim çalışın, madem delikanlı laflar yazıyorsunuz arkasında durun ,,,

  2. Bence Vettel'i yanlış değerlendirmişsiniz. Pilotların ödeme alamamasını ayıplamış. Konu başlığı 'Rai alamıyormuş Hulk'da alamıyor ne var yani' gibi anlaşılsa da (size göre), aslında Vettel'in bahsettiği burada 'Hulk'da alamıyor ve bu şekilde bazı pilotlarda var bu çok can sıkıcı' şeklinde.

    Unutmayınız pist dışında Vet ve Rai en az Alo ve Web kadar sıkı dostlar.

  3. güzel laf etmiş şimdi. hakkını vermek lazım

  4. laf gideceği yere gitmiş . hani para alamadım fakir edebitat,ı yapanlara . güzel kondurmuş lafı

  5. Sen bütçe kısıtlayacaz diye saçma sapan bir turbo telaşına sokarsan takımları, onlar da seneye tabi ki pilottan çok bütçe telaşına düşerler, hulkenberg gibi bir pilot bu takımlarda hala yer bulamıyorsa yazıklar olsun F1 i bu hale getirenlere… Adamın force india da bile parası kalmış,hala azimle yarışmaya devam ediyor,bu fedakarlığı görmezden gelecek kadar iş sponsor furyasına döndü, yakında yarıştan yarışa araç kiralamaya da başlarlar…

  6. Elbette arka planda düşünüyor ve insanların size söyledikleri hakkında şüphe etmeye başlıyorsunuz. Çünkü doğrudan yüzüme yalanlar söylendi.

    Burda kime gönderme yapıyo acaba merak ettim.

    2014 için hala bir aracı olmaması utanç verici. Çünkü buradaki en hızlı sürücülerden birisi. Bazı takımlar F1'de zor zamanlar geçiriyorlar, fakat bazı sürücüler de aynı şekilde hiç ödeme alamıyor.

    Helal olsun. Vettel ne dese suç bu aralar. Fanatik pilot veya takım taraftarı olmadığım için mutluyum. Burda su çok güzel.

  7. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Hulkenberg gibi genç ve bu denli yetenekli pilotlar çok nadir geliyor gride. Vettel ve Hamilton en son örnekler olabilir. Onun yanında göreceli olabilir ama kobayashi de yetenekliydi bence o da bu sene koltuk hakediyordu özellikle haketmeyen bazı pilotlar olduğunu göz önüne alırsak…

  8. vettel de sap la samanı ayırt edemeyen 4 dünya sampiyonumuz. hulk da desin bakalım ya para mı verin yada son2 yarısa cıkmama diye. sonuc ne oluyor. kimi yle birini karsılastırırken bunlar denk sürücülermi diye bi baksa belki kendisi de anlayacak ne diyorum ben filan diyecek ama…..
    al red bull u, bas git baska bi numaran yok…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir