Raikkonen, Pit Alanından Başlamadığı İçin Pişman Değil

yazar:

kategori:

Raikkonen, dün aldığı cezanın ardından bugünkü yarışa en geriden başladı. Raikkonen’in aldığı ceza ile birlikte yarışa pit alanından başlama şansı da vardı ancak bunun yerine Raikkonen gridde 22. sıradan başladı.

Startın verilmesinin ardından Raikkonen ilk virajda Caterham pilotu Giedo van der Garde ile temas yaşadı ve süspansiyonu kırıldığı için yarış dışı kaldı.

Raikkonen “Virajda içeri daldım ve her nasıl olduysa bir Caterham ile temas etmeyi başardım.”

“Çok sert vurmadık ancak vuruş açısı açısından şanssızdık ve süspansiyon kırıldı.” dedi.


Yorumlar

  1. Coleman'a muhabir sorar neden basketbol oynuyorsun diye, cevap: para için.
    Yine Coleman gazeteci bir arkadaşının girdiği iddia üzerine o maçta 40 sayının üzerine çıkar. Coleman'a muhabir sorar idmanlara niye çıkmıyorsun diye, cevap: basketboldan nefret ediyorum da ondan. Buna benzer Amerikan medyasından zilyon çeşit demeç ve şehir efsanesi bulabilirsin Coleman ile alakalı. Her ikisi de olağanüstü yetenekli, her ikisi de patavatsız ve disiplinsiz ve her ikisi de işini sadece para için yapıyor(-du). Epey alakasız değil mi? Dediğim gibi Coleman'ı tanıyanlar bilir.

  2. kesinlikle katılmıyorum

  3. murat ergin avatarı

    aslında ben haberı gorunce okumadım dırek para aktardım ıddaa oynadım yerlerse diye zannediyordumki haftasonundan komple men edildi bilirsiniz bazen boyle hatalar oluyor sıtelerde,bır baktım haberın içine son sıradan baslıyacakmıs uzulmustum para gıttı diye 🙂 10 lira yatırmıstım 35 oran vardı 350 lira geldi :):):)

  4. kac para kazandin? 🙂

  5. Benim bildiğim Raikkonen orda içeri dalıp temas yaşamazdı o riski almazdı tedbirli olurdu ancak son yarışlara girilmesiyle maaşınıda alamamanın etkisiyle konsantrasyonu dağıldı ve böyle bi hata yaptı.

    Herkes hata yapabilir oda insan sonuçta normal karşılamak gerekir.

  6. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Alakasız.

  7. Derrick Coleman'ın Formula 1 şubesi. 90 lı yıllarda NBA izleyenler bilir. Bu kadar olur.

  8. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    yarışları sallama modunda umarım toparlanırda 3. lüğünü korur,artık pek zannetmesemde ,taban esnerse böyle olur 😀 ah lotus ah daha öncede başına gelmiş, esnek taban mevzusu ,niçin kimi dede aynı mevzu oluyor, bilinçli gibi, aynı daha önce 1.2 kez denenen lastik sınırları gibi ,kimi bu tarz konularda, muhakkak tepki verir ,geri dönüş yapar,, aracı çektirterek 😀 yapmasa iyi ama malesef öyle başa böyle tarak gibi yapıyor 😀

  9. olur öyle canın sağolsun kimi.sen her zaman elinden geleni yaparsın burdada yaptın.bordürleri zorladın birazda hızlı girdin ama sonuçta şampiyonluk gitmedi canın sağolsun.adamsın la.yapman gerekeni yaptın o kadar.nokta bitti

  10. Rakibi sola fazla sıkıştırdığı için araç arkadan kopuyor. Van der Garde içeride çok az yer bıraksa yeterliydi ama kimse yokmuş gibi apekse yöneldi.

  11. Çarpma anında Kimi direksiyonu sağa kırıyor. Ya hızlıca sağa geçeyim diye hamle yapıyor ancak zamanı ayarlayamıyor ya da arkası kopan aracı toplamak için bu hamleyi yapıyor. "Temas etmeyi başardım" demesine bakacak olursak birinci ihtimal ağır basıyor. Neticede görüntüden Kiminin geçebileceği yeterli alan var görünüyor.

  12. Arkadan Lotus kalkacaksa bu yavaş araç sürücülerin aynalarına bakmaları gerekiyordu van der Garde nin büyük hatası var

  13. murat ergin avatarı

    Vallahi ilk yaris disi kalira iddaada oynamistim buna bir tek ben sevindim heralde iyiki son siradan baslamis 🙂

  14. keşke mclaren günlerindeki gibi savaşıpta podyumda arz-ı endam etseydin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir