Vettel Abu Dhabi'deki Donut Kutlamasından Ceza Beklemiyor

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu, geçen hafta Hindistan’da şampiyon olduktan sonra yaptığı kutlamalar nedeniyle ceza almıştı.

Vettel “Aracı geri getirdim. Kurallara uygum ve umarım yeteri kadar yakıt çıkar çünkü ekstra yakıt yaktım.”

“Hindistan’dan sonra hakemlerle konuşmuştum ve mutluydum. Etraftaki insanlar için bu gerçekten çok hoş oluyor ve bunu sevdiklerini düşünüyorum.” dedi.

Vettel, art arda 7 yarış kazanarak Michael Schumacher’in rekoruna ortak oldu. Alberto Ascari, 1952 – 53 döneminde Formula 2’de daha fazla kazanmıştı.

Vettel “Benim araca binmemi sağlayan rekorlar değil. İnsanlar 7 yarış galibiyetini görüyorlar ancak arka plandaki her bir yarış için yaptığımız çalışmaları görmüyorlar.”

“Her şeyi doğru yapmamız, pit stoplar ve dayanıklılık olağanüstü. Sayılar o kadar önemli değil ancak yine de bunlarla gurur duyuyorum. Burada, F1’de dünyanın en özel sürücüleri var. Bunu anlayabilecek kadar yaşlıyım.”

“Küçük bir çocukken F1’i izlerken Michael Ferrari’deydi ve F1’i domine ediyordu. Yıllarda çok güçlü araçlara ve takım ruhuna sahipti.”

“Onun başardığı bazı şeylere ortak olmak çok özel. Sadece benim için değil aynı zamanda takım için de çok özel bir şey. Özel senelerdi ve böyle bir seneyi tekrarlamak çok zor.”

“Bu tür seneler hayatınızda bir kez karşınıza çıkar ancak biz muhtemelen iki kez yaşadık.” dedi.


Yorumlar

“Vettel Abu Dhabi'deki Donut Kutlamasından Ceza Beklemiyor” için 5 yanıt

  1. schumi,nin veliahtı 91 yarış kazanma rekoru hariç . geri tüm rekorları kırar . belli olmaz 91 yarış kazanma rekoru,da kırabilir zor bir ihtimal ama

  2. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Her zaman başarıya aç bu adam kazanma hırsını seviyorum Vettel'in.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir