Alonso ve Sutil'e Ceza Yok!

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu, 2. pit stoptan çıkışta piste dönerken Vergne ile yan yana geldi. O an Alonso pist dışına çıkarak Vergne’yi geride bırakmıştı.

Hakemlerin incelemesinin ardından Alonso’ya ceza verilmediği açıklandı. Böylece Alonso’nun 5.liği kesinleşmiş oldu.

Aynı şekilde hakemler tarafından inceleme altında olan Adrian Sutil’e de ceza verilmediği çünkü Force India pilotunun avantaj kazanmadığı açıklandı.


Yorumlar

  1. Kurallarinda Takim ve pilota göre degiskenligi var bilmiyomusun kardes. Alonsa yaparsa baska Grosjean yada Maldonado yaparsa baska

  2. Alonso nun ceza almamasına sevindim cezalık bir durum yoktu zaten. Ama o pozisyonda Grosjean olsaydı kesinlikle cezayı yemişti. Hatayı kimin yaptığı da önemli.
    Sutil in de ceza almaması gerekiyordu çünkü virajı dışarıdan dönerken, iç tarafındaki rakibi bile dışarı taşınca Sutil'e kaçış alanından başka yer kalmamıştı. Ama kaçış alanına dik girdiği için piste dönüşü de hızlı haliyle çabuk oldu ama bu avantaj değil.

  3. alonso nasıl ceza gelmez çok ilginç.pist dışından geçersen ceza gelir kural öyle değil mi ?

  4. Raikkonen F1Team avatarı
    Raikkonen F1Team

    Grosjean Sutil'den de garibanmış onu anlamış olduk!!

  5. Alonso tamam da Sutil'e ceza verilmemesi saçma. Adam resmen virajı kesti ve avantaj sağladı. FIA yine saçma sapan işler yapıyor.

  6. JV Hayranı Deniz avatarı
    JV Hayranı Deniz

    Sutil'e Ceza yok mu? yarışın ortalarında Maldonado ve Grosjean'la çekişirken, maldonado pozisyon gereği pist dışına çıktı ama Sutil hiç yere dümdüz kesti virajı!!!

  7. öylede olmalı yer bıkarmadı gibiydı hızlıydı da yumusak lastıklerle duramazdı her turlu gecıcektı de

  8. Alonso elindeki paketten maximum'u almaya devam ediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir