MotoGP: Stoner, Şampiyonluğun Peşinde Olduğunu Söylüyor

yazar:

kategori:

Son Dünya Şampioynu Casey Stoner bugün Sachsenring’de aldığı ard arda dördüncü pole pozisyonunu ardından 2008 şampiyonluğunun peşinde olduğunu söyledi.

Yine baskın bir sıralama performansı sergileyen Avustralya’lı pilot yarın da Assen ve Donnington Park’tan sonra üçüncü galibiyetini almak istiyor. Stoner şu anda şampiyonada lider Dani Pedrosa’nın 29 puan gerisinde bulunuyor.

"Ard arda dört kez. Biz gerçekten şampiyonluğu kovalamaya çalışıyoruz… Bir kaç kez spin attığım son iki virajda biraz sorun yaşadım ve pole pozisyonuna sahip olmak için bir yol olmadığını düşünüyorduk ancak T3 ve T4’teki avantaj ben çok mutlu etti."

Stoner aynı zamanda yarın yarış hangi hava koşulları altında yapılırsa yapılsın en iyi lastiklerle piste çıkmak için de çok çalıştıklarını ekledi.

Hava sıcaklığı haftasonuna kadar bir yüksleip bir indi ve bu sabah da yağmurluydu.

Stoner "Hava sıcaklığı bugün 15 derece daha düşüktü. Bu yüzden yarın kullanacağımız sert hamurlu lastiklerle biraz sorun yaşanıyor."

"Havanın ne olacağını bilmiyoruz. Ben biraz daha sıcak olmasını tercih ederdim. Ancak her iki durumda da iyiyiz. Bu yüzden bekleyip göreceğiz."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir