Raikkonen Austin'de Sauber'i Sürebilir!

yazar:

kategori:

Lotus Abu Dhabi GP’sinden sonra Kimi Raikkonen ile ödeme sıkıntılarının aşıldığını açıklamıştı ve Fin pilotun son iki yarışta Lotus aracını sürmeye devam edeceğini belirtmişti.

Ancak eski Formula 1 pilotu Mika Salo böyle olacağını düşünmüyor.

“Kimi’nin Austin’de olup olmayacağını beklemeliyiz, bir bilinmeyen de hangi araçta olacağı!”

“Bu muhtemelen Amerika GP’sindeki en çok konuşulan şey olacak. Kimi’nin Sauber koltuğunda olacağı söylentileri var. Şimdilik bunlar sadece söylenti.”

“Kimi sürmeyi seviyor, ancak Lotus’taki atmosfer artık onun için iyi değil. Sauber’in de parası yok ve Nico Hülkenberg için ödeme yapamıyor.”

Salo Raikkonen’in nerede olursa olsun tam gaz süreceğini belirtiyor.

“Eğer Kimi Austin’de olursa böyle yapacak.”

“Bizim Finlandiyalı mantalitemize göre ne olursa olsun bu bizim performansımızı etkilemez. Araca otururuz ve elimizden geldiği kadar sıkı süreriz.”


Yorumlar

  1. Doğrudur. Hatta bir forumda gördüm; Massa Williams'ı, Hamilton McLaren'i, Alonso Marussia'yı, Vettel'de Toro Rosso'yu sürecekmiş. Vettel de bir bırakamıyor şu Red Bull'u..

  2. ne alaka neye dayanarak.adam lotusu sürer alacağı kalabilir ama sonraki yıllarda alacağını tahsil eder.sauber sürmek nasıl yani neden ?

  3. ah keşke sauber kullansada hulk ile aralarındaki farkı anlasak görsek

  4. abi Kimi niye Sauberle sürüyor, hani başka takımla sürse, Ferrari sürse falan, niye Sauber ? Sauber Nico'nun parasını veremiyo, Kimi'nin parasını mı verecek 🙂

  5. Böyle bir şey olacağını düşünmüyorum Kimi parasını alamamış takımından Sauberle iki yarışa çıkarsa öylemi alacakmış? Tam bir saçmalık.

    Kimi son iki yarışa iki senelik takımı ile çıkacak en azından biz öyle biliyoruz Abu Dhabi’de her iki taraf anlaşmaya vardı bunu yakından takip edenler biliyorlar. Quantum çıkıp Kimi den özür diledi ücreti ödenecek dedi. Bunları da geçtim takımlar klasmanından gelecek olan paraya takım el sürmeden Kimi’ye ödeme yapacaklarını belirtti daha ne yapılabilinir ki? Takım Kimi'nin ücretini 2012 sezonunun sonunda yaptı o zaman neden bu yaşananlar olmadı da şimdi oldu anlamak güç gerçekten de.

    İki yarışlık Sauber macerası Kimi’ye zarar verir farklı bir araba farklı insanlar ve alışması gereken direksiyon sistemi Sauber iki yarışta yeni bir direksiyon sistemi hazırlayamaz Kimi’ye. Bu söylentiyi asılsız buluyorum eğer Ferrari çıkıp deseydi Kimi’yi son iki yarış Sauber de görebiliriz diye işte o zaman gerçeklilik payı olabilirdi.

  6. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Arkadaş normal sezon bitecek nerdeyse ama aptal sezon hala devam ediyor.

  7. taner yüksel avatarı
    taner yüksel

    ahmet çakar'ın hoşuna gitti 🙂

  8. Abi mantığı geçtim resmi olarak bile izahı zor bu olayın.

  9. ben de resmini atacaktım, sağolasın halletmişsin yerime 😀

  10. Beni ferrari mutlu ediyor usta #foreverFerrari <3

  11. böyle bir şey olursa lotusun da hulk la anlaşıcağını düşünürsek bu bi tek hulka yarar.çok zor ihtimal olarak görüyorum ama ilginç olabilir tabi.

  12. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Yok yok, geçen hafta Caterham'la temas etmişti ya, Caterham sürecekmiş bu hafta, "bakın bu araba böyle sürülür" anlamında

  13. Salo'nun ne derdi var acaba?! Ciddiye alınmak, hatırlanmak için bunu yapmasına gerek yok aslında, yarış anında pistte çıplak koşabilir mesela..

  14. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    İmkansız bir şeyden bahsediliyor.

  15. Meşhur inş canım yaa aleyhselam değil misin sen? biraz moralin düzelmiş bu aralar patron ☺

  16. bu gerçek olsa bile hiç bir şey göremezsiniz. tüm sezon boyunca hatta 2 senedir kullandığı araçların özelliklerine alışan bir sürücü yeni bir araca geçtiğinde ondan hemen maksimumu çıkaramaz. Alışkın olduğu araç, sistemleri, direksiyonu, gazı, freni, yere basma gücü vs vs her şeyleri farklı. 2009'da fisichella'nın Ferrari'de yaşadıklarını hatırlamanızı öneririm

  17. Lotus kumar oynayacagini sanmiyorum az da olsa takimlarda 2 ci olma ihtimalini goz ardi edemezler

  18. muhteşem olur bence.hem hulk un performansını görmmüş olurduk.belki brezilyada kazanabilirde.

  19. Bence Massanın yerine sürsün iki yarış o zaman şampiyonadaki ikinciliği alırız 🙂

  20. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Çok zevkli olur, modern dönemde göremeyeceğimiz bir şey şampiyiyon pilotun koltuk değiştirip performansını farklı şekilde görmemizi, izleyiciler için harika bir olay olur.
    2009 da Fisi Ferrari koltuğun oturduğunda son sıralarda çırpınıyordu, hem araç kötü, hem kendine uygun değildi, şimdi Rai bu raca binip ilk 5 e girmek için nasıl mücadele edeceğini izlemek çok keyifli olacaktır, açıkçası ben isterim bir anlık değişiklik.
    Lotus Hulk u alsın Sauber de son iki yarış Rai ile.
    Aptal sezon devam ediyor 😀

  21. fotomaç fanatik F1 haberi de mi yapıyor artık

  22. Kimi  Raikko* avatarı

    Değişik. Ama sanmıyorum .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir