Alonso Austin Yarışına Katılmayabilir!

yazar:

kategori:

La Gazetta Della Sport muhabiri Pino Allievi, Alonso ile takım arasında gerginliklerin devam ettiğini ve Alonso’nun Austin’de yarışmama ihtimalinin olduğunu söyledi.

Abu Dhabi yarışından beri Alonso’nun sırt ağrıları çektiği ve zaman zaman başının döndüğü söyleniyor.

Yarıştan sonra Alonso’nun sedye üzerinde tamamiyle sarılı bir şekilde fotoğrafı yayınlanmıştı. Allievi, Ferrari’nin bu durumdan memnun kalmadığını söyledi.

Bunun yanında yarışının ardından Alonso’nun kaza esnasında 25 G g kuvvete maruz kaldığı söylenmişti. Ancak Ferrari’nin G kuvveti sensörünü yanlış yere bağlaması nedeniyle hatalı ölçüm çıktığı söylendi.

Allievi, Alonso’nun yarışıp yarışmama kararını yarın açıklayacağını iddia etti.

Allievi’ye göre Alonso’nun yarışmaması halinde yerine Marussia pilotu Jules Bianchi yarışacak.


Yorumlar

“Alonso Austin Yarışına Katılmayabilir!” için 19 yanıt

  1. Dikey G kuvvetinden bahsediyorsak yuksek hiz veya dusuk hiz cok fazla farketmez, hatta yuksek hizda aero etkisinden dolayi daha yavas asagi dusmen mumkundur. Downforce etkisi ile daha sert dusecegi dusunulebilir ama goruntulerde de Ferrari aracinin birden ve cok sert dusmedigini goruyoruz. Zaten biraz sert dusse Renault gibi Ferrari aracinin da hasar almasi beklenirdi..

  2. taner yüksel avatarı
    taner yüksel

    Fernando Alonso:"Hello! Packing the bag for Austin, with some pain still, but eager and confident to help the Team. I will try to give 100% as always!"
    Sanıyorum austin için çantamı topladım,sırt ağrılarım var fakat takım için elimden geleni yapacağıma eminim.Yine herzamanki gibi %100'ümü vereceğim gibi birşeyler söylemiş.

  3. Kubicanin kanada yarisinda aldigi darbelerde kirik olmadiysa burada olmasi zaten imkansiz gibi bisey.

  4. Katılıyormuş beyler… Bu da resmi duyuru olsun. Adam kendi facebook'undan eşyalarımı topladım Austin'e uçacağım belim ağrıyor biraz da sorun yok yarışırız diyor.

  5. Ron (spa2000) avatarı
    Ron (spa2000)

    Şayet foto güncel ise bu işte biraz karışıklık var demektir.

    Çünkü rectus abdominis kasları direk dudaklara sinir yoluyla bağlı. resime dikkatlice bakınca diaz pipete en az 25g kuvvetle asıldığına göre ya sırtı ağrımıyor ya da adamın ……..

  6. Ben de Alonso'nun yarışmamasını tuhaf karşılarım ama bu anti Alonso'cular yüzünden bir yarışa Bianchi çıksın da Alonso'nun ne kadar hızlı olduğu görülsün.

  7. Valla bu sabah öylesine düşünüyodum Alonso katılmassa Bianchi yarışır diye ,umarım oyle olmaz tabi Alonso yok Raikkonen yok yazık olur Austin'deki hevesli seyircilere..
    Ve tabi sezon ortasında başka bir takıma as pilotun yerine yarışan pilotlar zannedildiğinden cok daha fazla zorlanıyolar yeni araca adapte olma konusunda.Bianchi tanıyor aslında bu aracı ama yine de direksiyona geçip de kendini riske atmasın,Hulkenberg falan zaten hayalkırıklığı yaratır hiç aracı tanımadan.
    Bunları düşünmeye gerek kalmaz Alo da Rai de yarışırlar umarım..Geçmiş olsun şampiyonlara

  8. Her zıplama 25 g kuvveti etmeyebilir.Bunun bir duyargayı etkilemesi için gerekli özel durumlara haiz olacağınıda düşünmezniz gerekir.100 km hızla giderken 100 m de 30 km ye yavaşlamak 200 km hızla giderken 100 m de 30 km ye düşmek aynı g değerlerini vermez .Viraj çıkışı daha düşük olan hızdan dolayı hızlanma ivmesinide ekleyerek oluşan pik yavaş otomobilin daha fazla zıplamasındaki pikden daha yüksek olması durumu vardır. Ondan dolayıdır ki zıplamalardaki görsellikden daha önce sensörlerin verileri öncelik taşıyor (arızalı olması dışında).

  9. 25 g hatalı bence
    alonso 70 kilo olsa 25*70 = 1750 kilo baskı hissetmesi demek. yani 2 tona yakın. bu kemiklerinde ciddi kırıklar oluşturur.

  10. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Şimdi benim anlamadığım takımın neden hoşuna gitmemiş. Adamın altına düzgün araç verseniz o da kendini böyle yırtmak zorunda kalmaz 1 puan için, diğeri gibi laylaylom dolanır pistte. Adam her şeyini veriyor bu takıma yine de yaranamıyor arkadaş. Bırak Alonso ya bu takımı. Kalsınlar cascavlak ortada görsünler günlerini. Seni alacak takımmı kalmadı.

  11. zor bir ihtimal olsa da umarım hulk yarışır.

  12. Yahu Alonso o ziplamayla 25g yediyse Petrov 70-80g yemistir, aracin direksiyonu bile kopmustu, ama Alonso hicbir hasar almadan devam etti, bence bir yanlislik var bu 25g meselesinde..

  13. Bu iki ihtiyar ferrariyi layık olduğu yere getirmeden formula dan felan ayrılmaz hiç bişey de olmaz ..

  14. Oww Bianchiyi ferrari sürerken görmek ilginç olur. Alonsonun 2. liği hemen hemen garanti Hamilton 2 kere 3. olsa 30 puan topluyor kifayet etmiyor herhalde Ferraride bu sene 2. olamayacağına göre yatsın dinlensin. 2 yarış Bianchiyi yada inanılmaz olacak ama Hulku izleyelim. Sauberde Ferrari akademisinin takım üyesi neticesinde. Hulk ilk yarıştan alışmadığı araçta Massayı geçerse varya millet Lotusi Mclaren falan sıraya geçer. Bu senaryo gerçek olursa Formula 1'in beyaz devi Hulk herkese kanıtlar kendini istissnasız.

  15. ferrarifernando  avatarı
    ferrarifernando

    Kimi ve alonso yok bu yarış izlenmez

  16. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Yanlış ölçüm olabilir 25G dayanabilir mi anlık olsa da? Kara büyü tuttu Ham. önünde ki iki pilot iptal 🙂 Ama Weber 3. olacak gibi

  17. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Bianchi'yi görmek çok güzel olur. Ama eğer Alonso yarışmaz ise tek sorunun bu sırt ağrıları olduğunu düşünmem.

    Bianchi'yi de görsek hiç fena olmaz aslında.

  18. taner yüksel avatarı
    taner yüksel

    yarışı izlemeye gerek yok alonso da yarışa katılmazsa

  19. Vay be. Bu kadar ciddi olduğunu tahmin etmemiştim. Geçmiş ola.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir