Lopez: "Raikkonen'in Ameliyat Zamanlaması Büyük Talihsizlik"

yazar:

kategori:

Lopez “Öncelikli olarak bu Raikkonen’in sağlığıyla alakalı bir konu ve ona hızlı bir iyileşme süreci diliyorum.”

“Ancak ameliyat Lotus için çok talihsiz ve uygun olmayan bir zamanlamaya denk geldi. Ve ne tür bir sporun içerisinde olduğumuzu biliyorum.” dedi.

Lopez ayrıca, takımının en hızlı araçlardan birisine sahip olmasına rağmen sürekli olarak maddi konularla gündeme getirilmesinin sinirbozucu olduğunu söyledi.

Lopez “Tekrar ve tekrar negatif başlıkları görüyorum ancak kimse irketi ve 500 çalışanını kurtarma kararımızı önemsemiyor.”

“Formula 1’in hayır kuruluşu olmadığını biliyoruz ancak takımların Formula 1 tarafından desteklenmesi konusunda çok devasa farklar var.”

“Diğer takımlar daha fazla yatırım bulmuyorlar. Onlar sadece daha fazla para alıyorlar.”

“Ve daha iyi oldukları için değil, daha önemli konumda oldukları için bunu alıyorlar. Biz ise 100 metrelik yarışa 200 metre çizgisinden başlayıp yine de podyuma çıkıyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Lopez: "Raikkonen'in Ameliyat Zamanlaması Büyük Talihsizlik"” için 11 yanıt

  1. Ben de bu saftayım ancak farklar çok büyük yenilerde oluşmuyor. Zaten oluşmasını isteyen kim ki. F1 2-3 kişi ve takımın sahipliğinde dönen bir olay. Tekstilciler, plastikçiler girsin küçük profesyoneller diğerlerini mağlup etsin isterim. Ancak insanlar etikete bakıyor motorsporları umrunda değil çoğunun. Redbull'u bu yüzden beğeniyordum mesela diğer ismi büyükleri birden ortaya çıkarak ağır hezimete uğrattığı için ancak o da çok büyüdü. 🙂 Eh ortam şartları bu şekilde kurgulandığı için normal.
    Force india'nın Williams dan her zaman daha başarılı olmasını istemişimdir uzun yıllardır misalen.

  2. aynen kezo aynen Ferrari 2+2:4 bu lotus bizi geçer deyip yeni anlaştığı pilotuna sen son yarışa katılma katılırsan alacağın puanlarla bizi geçebilrsin dedi ve Rai yarışmadı aynen

  3. Ve daha iyi oldukları için değil, daha önemli konumda oldukları için bunu alıyorlar. Biz ise 100 metrelik yarışa 200 metre çizgisinden başlayıp yine de podyuma çıkıyoruz.

    İşte bu yüzden Ferrari, McLaren, Red Bull ve hatta Williams'ın kazanmasını istemiyorum.

  4. talihsizlik böyle büyük bir pilotu idare edemeyen çekemeyen kıskanan idareciler olması takımda…ferrariye gitmesini hazmedemeyen küçük düşünceli insanlar bu adamın böyle bir karar almasında büyük bir rol…sırtından ameliyat olacakmış. kıl dönmesimi var acaba sırtında? takip edelim bakalım nasıl bir ameliyat olacak…

  5. Ne olacaktı ya, 2014 testlerine geç katılıp parasını ödemeyen eski takımına mı hizmet edecekti? Profesyonellikten uzak bir takımsınız.

  6.  hatem öktem avatarı
    hatem öktem

    İste size zorlu bir süreci iyi yönetemeyen yönetici örneği. 2.ilk yenimi geldi akliniza ben olsam Eric i hemen gönderirdim takımdan. Bu tartışmalar ve strateji hataları ve kaybedilen 2.ilk Eric un sorumluluğundadır.

  7. Kimi Lotus'a ne kadar saygı duyuyorsa, Lotus da Kimi'ye aynı saygıyı göstermek zorundaydı.Sizin çalışanınız olması hakaret edeceğiniz, böyle bir hakkı bulundurdugunuz anlamına gelmiyor.Kaldıki pilotun ödemesini yapmıyorsunuz biz ona iyi araç verdik bundan dolayı görmezden gelmeliydi, paraya ihtiyacı mi var gibi geçersiz bahaneler söylüyorsunuz.Adana hakaret eden de üst düzey sorumlu ve her hareketi ile takımı temsil ediyor.Şimdi Alan Parmane ne kadar akıllıca bir hareket yaptığını düşünüyordur herhalde.Kişisel sorunlarını en ufak fırsatı kaçırmayıp değerlendiren amatör sorunlu alan.Al işte Gro 4 değilde 3 oldu, kazanan kim senmisin Yoksa Lotusmu.Kazanan değilde Kaybedenin Lotus olduğu doğru cevap olacak!

  8. Gercekten hem Kimi hem Lotus icin kotu oldu, Raikkonen`in pilotlar klasmaninda 3. belki de 2. olma sansi varken ve bunu kariyerine yazdiracakken sanmiyorum bilerek cikmayacagini, ayrica biliyoruz ki anlasmasinda kazandigi puanlar onemli, kazandigi her puan icin ekstra ucret aliyor, gerci hesaba yaziyorlar 🙂 Hem Lotus hem Kimi icin kotu oldu bu ameliyat isi..

  9. haklisin ama senin alen permie agzina sahip çikamadi ki yaptigi bir dunya strateji hatalari yetmiyor gibi ustune tuz biber oldu.aslinda sezon bitmeden pilotlarin takim degistirmelerine izin vermeyecek fia. ama nerde o fia. onlar vetteli sampiyon yapmakla meskuller.

  10. Ve ne tür bir sporun içerisinde olduğumuzu biliyorum.

    Kimi sempatizanıyım ama gerçekleri göremeyecek kadar kör değilim.

  11. Ron (spa2000) avatarı
    Ron (spa2000)

    3 Ferrari………323
    4 Lotus……….297

    2+2=4

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir