Hulkenberg, Lotus'un Raikkonen'in Yerine Geçme Teklifini Reddetmiş

yazar:

kategori:

Raikkonen’in son 2 yarışa katılmayacağını açıklamasının ardından Hulkenberg’in aday sürücüler arasında olduğu söyleniyordu.

Lotus son 2 yarış için Hulkenberg’e teklif götürdü ancak gelecek sene için kesin bir anlaşmanın olmaması nedeniyle Hulkenberg teklifi kabul etmedi.

Menajer Werner Heinz “Şu anda değerlendirdiğimiz bir teklif geldi. Önümüzdeki iki gün içerisinde karar verilecek. Ancak bu Nico’nun Sauber’den ayrılacağı anlamına gelmiyor.” dedi.

Lotus’un iki yarışlık teklifini değerlendiren Christian Danner ise “Büyük bir risk. Yeni araca 3 antrenman seansında alışması gerekecekti. Bu normalde aylar sürebilir.” dedi.

Heinz ise “Lotus’tan bir teklif geldi ve bunu görüştük. Ancak Nico’nun Sauber ile son 2 yarışa çıkması kararını aldık.” dedi.


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Bir Yarışta Ferrari'de Neden İtalyanların Yarışmadığına Dair Birşey Söylenmişti Bizdeyken Kendisi. İtalyanların Ferrari Sevdasından Onu Limitlerine Kadar Zorlayamadığı Tarzında Bİr Cümle İdi Sanırım. O Zamandan Unutmadığım Bir Cümledir 🙂

  2. Raikkonen neden ameliyat oluyor sanıyorsun 😀

  3. Lotus Schumacher'i iki yarış için ikna etmeye çalışmış

  4. hulkenberg koltuksuz kalma pahasına willimasın 4 yıllık teklifinide reddetmişti şaşılacak durum değil kendine güneniyor.f1 e girdiğinden beride bu güveni devam ediyor.ya herro ya merro dedi.o yoldada deam ediyor

  5. mehmet Kocaman avatarı
    mehmet Kocaman

    Son iki yarışta madem tecrübeli birini arıyorlar schumacher e teklif götürsünler hem iyi sonuç alırlar hemde izlenme rekoru kırılır.

  6. bugün komik bir şey okudum. Ferrari, Hulk'un Lotus'a geçip yardımcı olmaması için alacağını Hulk'a Sauber adına ödedi diye 🙂 Yok artık dedim okuyunca ama Formula 1 dünyası. Her şey mümkün.

  7. iki yaris için araci tanimayan alismamis birini getirmek yerine yedek pilolarini direksiyona gecirmeleri mantikli olur gibi.hem hulk istese sauber izin verecek mi ? kontratlari nasil bilmeyiz ama sacma gibi. FIA bu tur olayara izin vermemeli bence

  8. Ulan bu adam açıkta kalırsa söylenecek tek söz kalmaz.

  9. Kararın takımı Sauber ile alakası yok, kendi çıkarları için gitmiyor. Anında satar yoksa 😉

  10. Aslında Fisichella'da durum biraz farklıydı. O Ferrari'de bitirdiği için çok mutluydu hala da öyledir eminim. Bir İtalyan olarak Ferrari sürmek milli takımda oynamak gibi olsa gerek. Adamın anlaşmadan sonraki basına yansıyan sevinci ve mutluluğu hala akıllardadır. Onu da hatırlamış olalım, güzel adamdı, güzel yarışçıydı Fisico.

  11. Fisichella zaten kariyerinin sonu yaklaşıyordu Force India da tamamlasa kariyerini şimdi Ferrari' de elde ettiği 'Ferrari Le Mans' sürücüsü ve 'Ferrari temsilcisi' gibi görevleri (yani Ferrari den maaşı) olmayacaktı. Ama bu Hulkenberg için doğru karar olmuş.

  12. Adam Niko bellic ya GTA 4 🙂

  13. işte akıllı adam.Seneye 0'dan başlayıp Lotus'u sürer..Şimdi gitse olmadığı gibi gözükür gerçekçi yorum yapamayız Gro'ya feci şekilde ezilir gereksiz olur..Yeni sezonda adamakıllı başlar Lotus'ta umarım,işte ozaman şimpiyonluğa oynayacak araç da olursa sonuna kadar mücadele edebilecek kapasitede olabilir bu adam

  14. Helal olsun. İnanılmaz doğru bir karar. Takımını satmaması çok iyi, Lotus'un peşine takılmaması daha da iyi. Harcayıverirler adamı. Onlar Maldonado ile mutluluğa koşacaklar.

  15. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    2009 yılında Fisichella da böyle yok olmuştu. Force India'da galibiyete oynadığı yarışlar varken o sorunlu F60'a geçti Ferrari'de yarışmak pahasına, böylece yok oldu gitti. O seneyi Force India'da tamamlasa kral olacaktı, şimdi hiç oldu

  16. Aynen Nicko yok öyle.

    Millet işi düşünce gelir zaten. Salla gitsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir