Maldonado, Williams'tan Ayrılacağı İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Williams takımı bu hafta yaptığı açıklamada gelecek sene Felipe Massa ve Valtteri Bottas’ın sürücüleri olacağını duyurmuştu.

Maldonado “Çok mutluyum. Bir kaç aydır takım ile görüşüyorduk ve ayrılmak istediğimi söylüyordum. Hepsi bu. Bu yüzden çok mutluyum.”

“Benim kararımdı. Singapur’da ayrılma kararı verdim ve % 100 benim kararımdı.”

“Takımın bana kattığından daha fazla takıma katkıda bulunduğumu düşünüyorum.”

“Geçen sene bir galibiyet kazandık ve çok iyi sonç aldık. Bu sene bile yarışlarda iyi iş çıkarıyoruz. Ancak bu her şey değil.”

“Daha fazlasını istiyorum. F1’den daha fazlasını bekliyorum.” dedi.

Maldonado’nun gelecek sene ne yapacağı henüz belli değil. Lotus’un Quantum anlaşması olmazsa Maldonado’nun ilk sırada bulunduğu biliniyor. Bunun dışında Maldonado’nun Sauber ile de görüştüğü biliniyor.

 


Yorumlar

“Maldonado, Williams'tan Ayrılacağı İçin Mutlu” için 15 yanıt

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    İnşallah Koltuksuz Kalırsın 🙂

  2. Belki artık PDVSA'dan ara gelmeyeceği için önümüzdeki sezon için kovulacaktı, PDVSA'yı kurtarmak için kendini ateşe attı..

    Evet, çok zorladım 🙂

  3. Parası falan yok, fakir ama gururlu bgenç numarası çekiyor. Onlar kovmadı ben istifa ettim demeye getiriyor. halbuki Chavez öldükten sonra, ne parası kaldı ne arkası ne itibarı. Seneyede afedersiniz nah koltuk bulur ☺

  4. Aslan kocayınca tilkinin çakalın maskarasi olurmuş 😀 Williams.

  5. Martin Whitmarsh testlerde ve simülatörde aracı hızlandıran kombinasyonları tek bir araçta toplamak istedik ama başarısız olduk demişti. Kısaca McLaren aracı hızlandıran parçaları yada ayarları tek bir pakette toplamak istedi. Bunun da aracı hızlandıracağı düşündü ama ters tepti.

    Whitmarsh; En azından artık nerede hata yaptığımızı biliyoruz demişti. Gerçekten de McLaren 2014'de en azından ne yapmaması gerektiğini öğrendi. En hızlı araç olamayabilir belki ama 2014'de bu kadar kötü olmayacaktır MP4-29.

  6. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Yalnız böyl dediğine göre Lotus'a falan gidecek herhalde.

  7. Maldonado kısaca: Para benim, keyif benim. Canım Williams'ta yarışmak istemiyor. demiş. 🙂

  8. Param var diyor kararları ben veririm diyor yapacak bir şey yok. 2012 İspanya yarışında Fernando Alonso gibi bir pilotun baskısını kaldırması da güzeldi ama sezon bir yarıştan ibaret değil. Kötü yada vasat bir pilot mu kesinlikle hayır agresif bir sürüş tarzı var ama potansiyeli yansıtmakta güçlük çekiyor bu tamamen kendisinin elinde olan bir şey değil takımının da payı büyük.

    Williams ve McLaren 2012 araçlarından sonra nasıl bu sezon ki araçlara düştü anlamak çok zor. Özellikle de McLaren.

  9. Maldonado'ya bu tip dişlerden de lazım ki herkes anlasın paranın bol olduğunu.

    Para var huzur var. % 100 ben karar verdim diyor üstüne basa basa.

  10. Gider ayak kendinden soğutan açıklamaların sebebini anlayamıyorum. 9 şampiyonluğu olan bir takımdan bahsediyoruz. Sen bu takıma sana verilenden daha fazla verdiğini iddia ediyorsun. Şu an durumu çok kötü olabilir takımın fakat büyüklük sadece puanlarla olmuyor. Arkasında bir tarih taşıyor bu takım. Formula 1'in en büyük üç takımından biri. Öyle kural değişikliklerinden dolayı bir anda ortaya çıkan bir şampiyon değil. On yıllardır iz bırakmış, yarış tarihinin her kısmında bir şekilde başarılı olabilmiş bir takım. Yeni izleyiciler için maalesef pek bir şey ifade edemese de gerçek bu. Williams çok büyük takım. Belki de bu taşıdıkları tarihten ziyade daha önemli bir şeye sahipler. Şampiyonluk ve yarış kültürü. Sen sponsorlarınla git istediğin yerde yarış, ama böyle kültüre sahip bir takımda imkan bulman zor artık.

    Bir de eğer takıma çok katkı verdiysen neden nispeten başarılı geçen bir sezondan sonra tarihinin en kötü sezonuna atladı takım. Verdiğin şey bu gibi görünüyor şu an.

    Güzel sürüşler gerçekleştirdi ve o zamanlar da hakkını verdik yorumlarda. Yarış kazanırken gerçekten çok başarılıydı o gün mesela, fakat 3 sezonda 3 defa övgüyü hak eden sürüş gerçekleştirip, kazalarla cezalarla adından söz ettiren de sensin. Sanki Alonso gibi aracın suyunu mu sıktın, ya da Hamilton gibi geçişler mi gösterdin? Ne kattığını çok merak ediyorum bu takıma bu yıl alınan bir puandan başka? Neyse yine de başarılar sonraki yarış hayatında. Şimdi nankörlük ediyor gibi olsan da güzel mutluluklar da yaşattın.

  11. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Al benden de o kadar… Williams gibi takıma oturduğu için şükür edeceğine beğenmeyip başka yerlere bakıyor. Sponsoru olmasa Williams simülatörüne yüz metreden fazla yaklaşamazdı. Lotus'u şunu bunu da rüyasında görürdü anca

  12. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Sen ve türevlerinden kurtulma umudu ile.. Ve bir gün daha geçti ne yazık ki.

  13. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Adam haklı kucak dolusu para veri araç veremiyorlarsa adam sonuna kadar haklı parası olan bir takıma gitmedi olmayıpta sürücünün getirdiği parayla başarı elde etmeye çalışan bir takıma gitti ve resmen yatırım yaptı takıma ama takım ne yaptı ? Hiç bir şey.

  14. Maldonado'daki özgüven Hamilton'da olsa dağları deler

  15. Allah aşkına ne diyorsun sen ya!
    Ne yaptında fazlasını verdin 1 yarış kazanmış falan filan, williams gibi bir takımın düştüğü hallere bak.Paralı pilotlardan bunun için nefret ediyorum, senin arkanda güçlü sponsorun olmasaydı acaba f1 de takım bulabilirmiydin.

    Işte f1 gelirleri artmasına rağmen bu gelirin dengesiz dağılması vs. F1deki kaliteyi ne kadar düşürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir