Fisichella "2 Senelik Anlaşmam Var"

yazar:

kategori:

Giancarlo Fisichella emeklilik gibi bir planının olmadığını açıkça belirtti. Fisichella’nın Grand prix tarihinde nadiren görülen 200 yarıştan fazla mücadelesi bulunuyor.

Rubens Barrichello kontratını yenilemeye çalışırken, F1’in en kıdemli pilotlarından olan David Coulthard sezon sonunda emekliye ayrılacak.

2008 yılında Force India ile yarışmaya başlayan 35 yaşındaki Fisichella, geçen haftaki Hockenheim testlerinde Force India ile 2008’de başlayan 2 yıllık kontrat imzaladığını açığa çıkardı.

Emekliliği hakkında sorulan sorulara İtalyan pilot "Hayır, emekli olmayacağım. Bu spor beni eğlendiriyor ve bu sporu seviyorum." diye yanıt verdi.

Önümüzdeki sezon da burada olacağım ve geleceğim hakkında daha sonra karar vereceğim. Bu takım ya da başka bir takım, henüz bilmiyorum." diye ekledi.


Yorumlar

  1. 07 yazacağıma 97 yazmışım pardon, arada oluyor 😀

  2. Fisichella'nın da emekliliği yaklaşıyor tabi şüphesiz. Ama bu konuyu 1 sene 2 sene diye adlandırmak güç. 97 sezonu başlarında Renault ile ve be sezon buraya kadar verdiği mücadele, 90' larda Jordan ve Benetton'la verdiği mücadeleden pek farklı değil. Fakat artık dezavantaj olarak 200 yarışlık kariyer bulunuyor. 2001 kış testlrinde tur rekorları kırdığı esnada Briatore ile kavga etmek ne büyük şansızlık. Kesinlikle Fisi'nin kariyer çizgisinin kırıldığı nokta.

    Bir kaç sene sonra Jean Alesi ve Eddie İrvine gibi adı çabuk unutulacak pilotlardan olması büyük talihsizlik. Halbuki ailesi işçi sınıfından olan tek pilottu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir