Hulkenberg: "Raikkonen'in Yerine Geçmek Çok Riskliydi"

yazar:

kategori:

Aylardır 2014 için adı Lotus’la anılan Hulkenberg, sezonun son 2 yarısında yarışması için Lotus’tan teklif aldı ancak bu teklifi geri çevirdi.

Hulkenberg “Tabi ki bu teklif etkileyiciydi. Dışarıdan bakıldığında etkileyici görünüyordu.”

“Ancak sadece son 2 yarıştı ve risk taşıyordu. 2 yarıştan daha büyük pencereden bakmanız lazım. Ardından olacakları düşünmeniz lazım. Bu yüzden Sauber’de kalma kararı aldım.”

“Bilmediğiniz bir araca geçmek… O araca binseydim insanlar Romain’i hemen yenmemi bekleyeceklerdi. O çok iyi sonuçlar alıyor.” dedi.

Hulkenberg, Lotus fabrikasına gittiğini doğruladı.

Hulkenberg “Orada Eric’le son 2 yarışı ve daha sonrasını yüz yüze konuşmak için gittim çünkü gelecek sene de önemli.” dedi.

Ferrari’nin bu seneki alacaklarını ödeyerek Ferrari’ye geçmeyi engellediği yönündeki iddialar için Hulkenberg “Bunların nereden çıktığını bilmiyorum. Ve neden çıktığını da bilmiyorum.” dedi.


Yorumlar

“Hulkenberg: "Raikkonen'in Yerine Geçmek Çok Riskliydi"” için 14 yanıt

  1. İddialıyım geçemez.

  2. onu geçilirse konuşuruz.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Peki Kovalainen, Gro'ya geçilirse ne olacak?

  4. kovalainen şimdi şak diye oturup geçerse (geçeceğini düşünüyorum) kovalainen süper pilot olur mu?

  5. Tamamen farklı bir arabaya geçince başarılı olabileceğini düşünüyor musun? İmkanı yok Grosjean'ı geçemez. O zaman da hem Sauber hem Lotus biletini kaybetmiş olur ve dımdızlak ortada kalır, belki de adı hiç anılmaz. Korkmayla alakası yok bunun. Geçmemesi değil asıl geçmesi aptallık olurdu.

  6. korkmuş. kendine güvenmeyen pilota takım neden güvensin. çoğu taraftarın gözünde düşmüştür. sorun sauber'i satmamak değil, grosjean'a 2 yarış geçilirim de kötü görünürümle ilgili.

  7. kaplan61 gördün mü senin korkak pilotunu.

  8. Doğru karar olduğunu düşünüyorum,sezon ortası başka araca geçip alışmak çok zor.Fisichela örneği ortada.
    Zor ama seneye Lotus'a geçerse lotusun iyi bir araç yapması durumunda iyi bir ikili olur hulk-gro ikilisi.

  9. Fisichella'nın 2009 Ferrari macerası ortadayken Sauber'i bırakıp gitmeyerek en mantıklı kararı verdi Hulkenberg… üstelik sadece 2 yarış için…

  10. Hulkenberg'in yaptıklarına benim birsey dediğim yok ki! Ne alaka da 🙂 Ferrari engellemişya hani Hulkenberg'i o habere istinaden yorum yaptım..

  11. Valla canı isteseydi takımını şak diye bırakır, İsviçreliler de sadece Esteban'In 1 tane 7.liğinin getirdiği puan ile yetinirlerdi 🙂 Şu an Toro Rosso'nun üstünde Sauber ve bu Hulkenberg sayesinde.

  12. Komplo teorileri üreten arkadaslar ne diyecek bakalım. Ayrıca Sauber pilotu olupta Lotus fabrikasına gidip görüsmek ne kadar etik!

  13. Üstüne Sauber'de olası bir koltuğu da kaptırabilirdi. Yerinde kalabilme sadakatini göstermesini alkışlıyorum.

  14. Çok haklı. Kötü sonuçlar alsa elindeki bileti kaybetmiş olurdu ki yeni bir arabayla da pek başarılı olması beklenmez özellikle formda bir Grosjean'a karşı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir