Mercedes Hamilton'un Şasisinde 2 Büyük Çatlak Bulmuş

yazar:

kategori:

Mercedes ve Hamilton, İngiliz pilotun son dönemde Rosberg’in performansına ayak uyduramaması nedeniyle şaşırdıklarını dile getirmişlerdi.

Bu hafta şasi üzerinde yapılan detaylu incelemede Mercedes, şasinin kontrolü değiştirecek kadar büyük olan 2 çatlak buldu. Mercedes bu yüzden Austin’e yeni şasi getirdi.

Ross Brawn “Lewis’in Abu Dhabi’deki sonucu, Nico’ya kıyasla beklediğimiz gibi değildi.”

“Nico Abu Dhabi’de harika iş çıkardı ancak kafamızı karıştıran şey Lewis’in aracının Nico’nun aracına kıyasla istikrarlı olmamasıydı.”

“Sonuç olarak aracı ayrıntılı bir şekilde inceledik ve şasinin düşündüğümüzden çok daha kötü bir şekilde zarar gördüğünü bulduk.”

“Bazı bordürlerde hasar almış olacağını düşünüyorduk ancak aracı buraya getirdiğimizde tamamiyle soyduk ve o an hasar açık bir şekilde ortadaydı.”

“Bu yüzden yeni şasiyi kullanıyoruz. Tüm şüpheleri kaldırmak için bu hafta sonu yeni şasiyi kullanacağız. Abu Dhabi’de iki araç arasında çok tuhaf fark vardı.” dedi.


Yorumlar

  1. Hamilton motivasyonunu kaybetmesin diye uydurulmuş koca bir yalan. Baktılar sadece Rosbergle takımlar 2.liği alınacak gibi değil onu motive etmeye çalışıyorlar. Bu yarışa bakacağız yalan mı gerçek mi olduğunu anlamak için ama yüksek ihtimalle Hamiltonu motive etmeye çalışıyorlar. Hamilton çok duygusal bir pilottur ya tam batar ya tam çıkar onun için tüm bunlar ☺

  2. hıı.haaa.vayy.sözleri kesin uçuşuyor havalarda.o zaman hor kullanmasaymış virajları fazla içten kesmişki zaman kazanacağım diye şasiyi çatlatmış.rosberg ise orta kararı bulmuş hem aracını koruyup hemde limitlerde gidebilmiş derim bu duruma.ayrıca hiç bana inandırıcı gelmiyor madem 2 büyük çatlak var adamlar niye arka arkaya gidiyor çatlak varsa çatlak şasili biraz fark yer takım arkadaşından araya başka takımlardan pilot karışır.ayrıca bu çatlakları ne zamandır var varsaki varda olabilir ama ne kadar büyük orasıda meçhul sonuçta açıklamayı yapan ross brawn.yani malaezyada takım emri verip tarafını ortaya koyan ross brawn o nedenle inanmıyorum.bi git ross defol git ki herkes gerçekten eşit yarışsın

  3. Hamilton gibi aracın suyunu çıkartan bir pilot performansın düşmesini sürekli dile getiriyorsa zaten bir sorun olduğu ortadadır. Hamilton Austin'de en azından geri kalanların en hızlısı olabilir yeni şasiyle.

  4. Bende diyorum neden pole gelmiyor 😀

    Evi basın bu hafta sonu Hamilton aracın suyunu çıkarır 🙂

  5. Belliydi zaten bir sorun oldugu.

  6. hamilton AMGTEAM avatarı
    hamilton AMGTEAM

    o kadar çatlak su kaçırmaz heralde :)))

  7. Aynen,

    Ben daha çok Schumi' ye kızıyorum aslında, karşındaki adam bu işte. Profil bu. Sana aynı özveriyi göstermeyen adama ve takıma sen neden sadık kalıyorsun.

  8. Japonla yapıştırsınlar. Karbonatla karıştırınca taş gibi oluyo 🙂

  9. Vah vah vah.
    Ross efendi aynı hassasiyeti Schumi yarışırken onun aracınada gösterseydin keşke.
    Çekiçle yumrukla drs kapatmaya çalışan mekanikerleri unutmadık daha.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir