Button, Mclaren'in Magnussen ile Anlaşmasına Şaşırmış

yazar:

kategori:

Uzun süren söylentilerin ardından Mclaren, perşembe günü yaptığı açıklamada Magnussen’in gelecek sene kendileri adına yarışacağını duyurmuştu.

Button “Formula 1’de ve değişen şeyler karşısında her zaman şaşırıyorum. Geçen sene Lewis ayrılma kararı aldığında şaşırmıştım. Şu anda da durum aynı. Ancak Formula 1 böyle: değişiklikler olur ve biz de adapte olmayı öğreniriz. Tüm sene boyunca, gelecek sene özellikle yeni kurallarla deneyimli bir takım arkadaşı olmasının önemli olduğunu söyledim.”

“Kevin deneyimli değil ancak direkt olarak hızlı olması çok iyi. Bunun yanında yapmış olduğu testlerde onun verilerine bakarak geribildiriminin çok iyi olduğunu gördüm.  Gelecek senenin başında bu önemli olacak. Araçta eşit sayıda gün geçireceğiz ve onun geri bildirimler, kendine güvenmesi önemli. Gelecek sene hepimiz için heyecanverici bir mücadele olacak. Kevin’in saf hızı ve kararlılığı takım için iyi bir şey.” 

“Perez bu sene sürüş açısından çok büyük aşama kaydetti. Çok şey öğrendi ve bazı iyi performansları oldu. Özellikle Hindistan’daki performansı olağanüstüydü. Belli yarışlarda sıkıntı yaşayınca kendinizi başkalarıyla kıyaslamak zor olur ancak Hindistan’da çok iyi iş çıkardığını söylemeliyim.” dedi.


Yorumlar

  1. denemetahtasi avatarı
    denemetahtasi

    hamilton'dan fark yedigine senin haricinde kimse inanmiyor olmali, cok komiksin 🙂

  2. thechosenone avatarı

    Peki ya Button Kevini maglup ederse?? Gecen sene perez icinde Buttonu yener, kolay lokma diye konusuluyordu. Sonucu gorduk. Button ne olursa olsun bir sampiyon, bukadar kucumsenmemeli.

  3. button hamilton'la yarışmanın cezasını çekiyor 🙂 belki de şampiyonlar içinde en hafife alınanı. sırf hamilton'dan fark yediği için. button magnussen karşısında zorlanmaz.

  4. Kevin seni seneye alt ederse hiç şaşırmam bende 🙂

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    2015 de Alo senin yerine gelirse de şaşıracakmısın acaba 🙂

  6. Ayrıca zamanında seninle anlaştıklarında ben de çok şaşırmıştım ama takımın kararı deyip oturdum yerime ve sustum.

  7. Şaşıracak ne var ki?

  8. Herkes Button'u beğenmiyor fakat bu adam hızlı.. Tek tur pilotu değil ama yarışta hızlı.Bir hedef belirliyor ve o hedefi yerine getiriyor.Yeri geldiğinde agresif oluyor, sadece yeri geldiğinde..Yarışlarının %95'inde mantıklı olan sürüşü gerçekleştiriyor. Diğer şampiyonlar gibi duyguları ile değilde mantığı-akılcı olan şekilde aracını sürdüğü için sevilmiyor, yeterli görülmüyor..

  9. Kendi rahati bozuldu galiba …

  10. Haber fotosundaki gerilim yeter 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir