Massa: "Ferrari Ailesini Özleyeceğim"

yazar:

kategori:

2006’dan beri Ferrari adına yarışan ve daha önce de test pilotluğu yapan Massa gelecek sene Williams takımına geçiyor.

Massa “Ferrari ile bu kadar uzun zaman geçirdiğim için çok gururluyum. Burada inanılmaz zamanlarımız geçti. Sportif ve insani açıdan çok mutlu anlarımız oldu ve Ferrari ile bir çok galibiyet kazandım.”

“Ferrari adına en çok yarışan sürücülerden birisiyim. Aslında Michael’den sonra ikinci sıradayım. Ve 2001’den beri Ferrari ile anlaşmam olması sebebiyle Michael’den bile daha uzun süre bu takımla oldum.”

“Ferrari olan dönemim her iki taraf için de mutlu bir şekilde sona erdiği için memnunum. Her zaman tarihimde yer alacak ve her zaman bu takıma yakın hissedeceğim.”

“Geçen hafta sonu tüm yağmura rağmen Ferrari Finali Mondiali için gelen çok sayıda olan taraftarlarımız önünde çok hoş bir parti yaptık. Hepsi bana elveda demek için oradaydı ve son kez İtalya’da Ferrari aracını sürdüm. Benim için çok duygusal bir gündü ve oradaki insanları görünce biraz ağladım. Orada 15 bin insan olmasını beklemiyordum.”

“Bu ailenin bir parçası olmayı, fabrikanın yanındaki evde uyumayı özleyeceğim. Orada kendimi evimde hissediyordum. Buradaki tüm arkadaşlarımı özleyeceğim.”

“Öncelikle takımın başkanı olan ve aynı zamanda çok yakın olduğum Stefano’ya ve aynı şekilde bana yardımcı olmak için her şeyi yapan Başkan Montezemolo’ya, aynı zamanda bana Ferrari sürme şansını veren Jean Todt’a, tüm mekanikerlere, mühendislere, lojistik elemanlarına ve tüm fabrikadaki herkese teşekkür ediyorum. Makarna yemek için tekrar buraya geleceğim!” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir