Lotus Koltuğunu Kazanamayan Valsecchi: "Maldonado'yu Bile Alsalar Anlayabilirdim Ama…"

yazar:

kategori:

Raikkonen’in yerine önce Valsecchi’nin adı geçse de Lotus, puan mücadelesi vermesi için Heikki Kovalainen’i tercih etti.

Valsecchi “Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Sportif açıdan bu bir trajedi. Harika bir şampiyon ve hatta aktif bir pilot olmayan Kovalainen’e kaybettiğim için kızgınım. Onun iyi sonuçları 5 sene öncesinde kaldı.”

“Hulkenberg’i, hatta Maldonado’yu bile alsalar anlayabilirdim ancak…Motivasyon ve başarmaya olan tutkumdan dolayı takımın beni seçeceğinden emindim. Ve seçilseydim mücadelede olurdum.”

“Deneyim eksikliğim var ancak deneyim kazanmam için hangi şansı verdiniz? Yine de F1’de her şey hızlı bir şekilde değişebilir. Bu yüzden pes etmeueceğim ve Brezilya’da bana ihtiyaçları olursa hazır olacağım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    evet

  2. Türk milleti mazlumun yanındadır her zaman 🙂

  3. Evet haklısın hatta kovalainenle markalar şampiyonasında birinci bile olur hey Allahım ya . Bu adamlarda iş olmasa yedek pilot yapmazlar zaten

  4. Takımlar şampiyonluğu meselesinişimdi değilde raikonenin şevkini kırmadan önce düşünecekti lotus rai'yle beceremediğini kovalainenle mi becerecekler ?

  5. çok boş yotumlar yapmışsınız kovalainen 2. antremanlarda kaçıncı oldu bi bakın isterseniz. burda söz konusu olan 3.lük yarışı ise tabiki tecrübeli bi pilot gelecek kovalainen gibi. davide boşuna edebiyat yapmış burda kararı beğenmiyosan çeker gidersin arkadaş bu kadar basit tv önünde nutuk çekmeyle olmaz bu iş. başarılı görmemişler demek ki davide'yi bu kadar basit

  6. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Yorumlara bak be herkes hak vermiş,ama öyle degil.

    Koca takım heralde bazı şeyleri düşünmüştür ki Kovalainen'i getirdi.

    O kaç kere F1 aracı sürdü ki ?

    Zaten Lotus'un markalar şampiyonasında kritik bölgede o yüzden iyi puanlara ihtiyaçları var.

    Siz Haklı diyorsunuz 🙂

  7. adam haklı. sonuna kadar haklı

  8. O yarış yağmurlu ve haliyle epey belalıydı. O yüzden mantıklıydı, ama bu kez? 🙂

  9. hakli. madem adami kullanmayacaksin boyle durumlarda neden yedek pilot diye tutuyorsun orada.lotus unutsun 3. olma hayallerini.

  10. Bu genç adama son kez bakın bidaha zor görürüz 😀

  11. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Mclaren'de Hamilton'ın dünya şampiyonu olduğu araçla şans eseri kazanılan bir Macaristan yarışı var,onun dışında podyumu bile yoktu.

    Caterham'a geçip arka sıraların lideri olunca yetenekli oldu nedense…

  12. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Adam haklı. Bu kovalainen zamanında mc larende renaultta ne yapmış ki? caterhama gecti petrovla glocku geçti diye adamı yetenek abidesi yaptılar bi anda. Çoğu kişi yetenekli buluyor kovalaineni ama bence çok düz bir pilot. valsecchi nin belirttiği gibi 5 senedir göremedik bi yeteneğini. Valsecchi adına üzüldüm onun yerinde ben de olsam sitem ederdim. Adam 1 yıl boyunca böyle bir şans bekliyor ve tam bu şansı bulmuşken gidiyorlar devşirme pilot getiriyorlar üstelik bu sezon yarışmamış bile. Lotusu sevmiyordum bir kez daha nefret ettim bu takımdan.

  13. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Çocuk haklı, önceki nesil böyle türedi, bunu RB de yapsa durum ne olacağı belli fakat lotus tepkisi o kadar uçuk olmayacaktır. ayrıca Lotus'un Ferrari yi geçme şansı neredeyse yok. Denemekta yarar var, belki bir yıldız parlar gelecek yıl takımda yer bulur

  14. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    2011 Kanada'da Sauber,Esteban Gutierrez'i Perez'in sağlık durumunun tam iyi olmadığı bilindiği halde çağırmamış ve Pedro De La Rosa,Mclaren tulumlarıyla Sauber sürmüştü 🙂

  15. demek ki takıma güven verememiş, hızlı olduğunu kanıtlayamamış ki 1 yıldır sürmeyen pilotu çağırdılar yedek pilotları yerine.

  16. "Deneyim eksikliğim var ancak deneyim kazanmam için hangi şansı verdiniz?"
    Adam son derece haklı yedek pilotlar neden var.

  17. Helal olsun valla. Yağmurlu filan olacak olsa anlarım da…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir