Sauber Elektrik Faturasını Ödemiş

yazar:

kategori:

Bu Sauber’in ekonomik durumunun halen düzelmediğinin en son kanıtı. Sirotkin’i takıma getiren Rus kurtarma anlaşması henüz etkili olamamış olmalı ki takım halen sıkıntılar yaşıyor.

Elektrik faturası hakkında konuşan takım patroniçesi Monisha Kaltenborn: “Borç ödeme planımıza uygun bir şekilde Perşemve sabahı ödendi.”

Söylenene göre elektrik faturası takıma gönderilen 57 borç senedinden sadece birisi. Bu borçların toplamda 500000 Avro tuttuğu söyleniyor.

Kaltenborn takımın halen zor durumda olduğunu kabul ediyor, ancak aydınlık bir geleceğe adım adım gittiklerini belirtiyor.

Patroniçeye göre Hülkenberg de geciken ödemelerini aldı.

“Bunu onunla konuştuk ve durumu netleştirdik. Bir ödeme yapıldı.”


Yorumlar

  1. 😀 Ne kadar kolaymış söylemesi 😀 Bi spor araba parası diye 😀 😀

  2. Sauber ölmeden bunlar düze çıkamaz. Adam içti puroları oynadı kumarları,çevirdi ruletleri ve al takımı batırdı. Şimdi yarı yatalak masraf üstüne masraf yapıyor yattığı yerden. Monishada kadın başına kurtlar sofrasına girip girip çıkıyor. Dominicalli affetmiyor tabi. Kadının halide zor, adam geliyor el omuzda belki omuzun derinliklerinde Stefanonun sırnaşmasını çekiyor. Bizim Stefanonun yıllardır neden başarısız olduğu belli oluyor, Pistte kaybediyor aşkta kazanıyor. Umrunda mı Dünya oh ne ala memleket. Peter amca tez vakitte ölsede takım kendine bir yol haritası çizse. Sauberin kumar borçlarını ödeye ödeye takıma birşey kalmıyor.

    Not: Burada anlatılanların%70i hayal ürünüdür. %30 u ise pertürbasyondur ☺

  3. koskoca sauberin elektirk faturası bile haber oluyorsa.bay e yi Allah bildiği gibi yapsın.Allah kurtarsın vede Allah ıslah etsin derler de ne kurtarmasın nede ıslah etsin huylu huyundan vazgeşmez.kefene cep yaptırmış salo 🙂

  4. Koskoca F1 takimi icin 500 bin euro parami yahu? tekrar tekrar baktim 500 bin mi 5 milyon mu diye, bi spor araba parasi yahu..

  5. Doğalgaz ne kadar geldi acaba? Malum İsviçre soğuktur 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir