Rosberg: "Hafta Sonuna Çılgın Bir Başlangıç Yaptık"

yazar:

kategori:

Austin’de 2. antrenman seansını Red Bull’ların ardında 2. sırada tamamlayan Rosberg “Pitte uzun süre kalmamıza neden olan sis ve helikopterle birlikte hafta sonuna çılgın bir başlangıç yaptık.”

“Çğleden sonra çok iyi bir seans geçirdik. Araç sanki raylar üzerinde gibiydi ve dengeden çok memnundum. Umarım bu hafta sonu Red Bull’un biraz düşünmesine sebep olabiliriz. Bir başka podyum zaferi için % 100 zorlayacağım.”

“Bu pist yüzeyi çok pürüzsüz olduğu ve lastikler sert olduğu için doğru lastikleri seçmek çok zor. Lastikler uzun süre dayandığı için bir çok kişi pazar günü tek pit stop deneyecektir.”

“Bu yüzden Teksas’ta taraftarlar içni heyecanlı bir hafta sonu olacak. Daha bugün çok sayıda taraftar görmek güzeldi.” dedi.

Lewis Hamilton “Öncelikle tekrar Amerika’da olmanın harika olduğunu söylemek istiyorum. Bu pist ve şehir, özellikle de taraftarlardan aldığımız destek çok güzel.”

“Bugün pist çok yeşildi bu yüzden bu hafta sonu en sert lastikleri kullandığımız için ilk başta çok kaydık. Dün şasiyi değiştirdikten sonra araç uzun sürüşlerde daha iyi ve istikrarlıydı.”

“Yumuşak lastikler uzun turlarda iyi çalışıyor gibi. Bu sayede yarış stratejimizde bazı ihtimaller olabilir. Bugün oldukça normal bir gündü ancak ayarlar konusunda biraz daha çalışmamız lazım. Henüz tam olarak istediğimiz yerde değiliz.”

“Takım içerisinde herkes sezonu üst sıralarda tamamlayıp bu motivasyonu tüm kışa taşımaya odaklandı.” dedi.


Yorumlar

  1. Lastikler konusında büyük süprizler görebiliriz ki geçen sene bu lastiklerle 35 tur giden buttonu hatırlynca bu pk zor değil .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir