Button Pek Mutlu Olmasa da Cezayı Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Button, 1. antrenman seansında kırmızı bayraklar sallanırken bir başka aracı geçtiği için yarınki yarış öncesinde 3 sıra grid cezası aldı.

Button “Bugün her iki seans iyi geçti. Aracımız burada iyi görünüyor ve burası sürüşün eğlenceli olduğu bir pist. Daha fazla gelişebileceğimizi düşünüyorum. Umarım sıralamalarda ön tarafa yakın oluruz.”

“Ancak birinci seansta kırmızı bayraklar altında geçiş yaptığım için aldığım 3 sıra cezası durumu zorlaştıracak. Tehlikeli bir durum yoktu ve bunu kasıtlı yağmadım. Diğer araç yavaşladı. Ancak kurallar geçerli. Yanlış bir hareketti.”

“Yine de yarış performansı açısından oldukça iyi görünüyoruz. Sadece sıralamalarda araçtan maksimumu çıkarmamız lazım. 3 sıra geriden başlayacak olmam kötü. Son yarışlar benim için pek kolay olmadı ancak yine de elimden gelen her şeyi yapacağım.” dedi.

Sergio Perez “Geride kalan günlerin ardından tekrar piste çıkıp gerçekten sevdiğim işi yapmak çok hoş.”

“Pist çok kirli bu yüzden lastikleri ısıtmak zor. Pist yüzeyi iki seans arasında çok değişti bu yüzden sıralamalara kadar ne kadar değişeceğini görmek, özellikle değişken hava koşulları beklendiği için ilginç olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 2015: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2015: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Kabule sunulmuş bir durum mu vardı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir