Bottas: "İlk Puanlarımdan Dolayı Çok Mutluyum"

yazar:

kategori:

Sıralamalarda oldukça iyi iş çıkaran Bottas, 9. sıradan başladığı yarışı 8. sırada tamamlayarak 4 puanın sahibi oldu. Böylece Williams da bu sezon ikinci kez puan almayı başardı.

Bottas “Bugün Formula 1’de ilk puanlarımı aldığım için çok mutluyum. Tüm hafta sonu aracı ayarlama, stratejiler ve pit stop açısından çok iyiydi.”

“Bugün lastikleri iyi kontrol ettik ve yarış boyunca mühendislerimden geribildirim aldım. Sonuna doğru Rosberg biraz baskı oluşturdu ancak zorlayabildim ve pozisyonumu korudum.”

“Takımdaki ve fabrikadaki herkese büyük teşekkür ediyorum. Çok sıkı çalışıyorlar ve gerçekten bu sonucu hak ediyorlar.” dedi.

Bu hafta sonu takımla arası iyice gerilen Pastor Maldonado “Benim için zor bir yarıştı çünkü Sutil ile olan olay stratejimi etkiledi.”

“Sert lastiklerle 40 tur attık ve böyle pistte o lastikleri o kadar kullanmak memnun ediciydi. Genel olarak zor bir hafta sonuydu ve Brezilya’da daha iyi bir yarış geçirmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Bu sezon araçların ne kadar yakın olduğunu ve işin lastik aşınmasına kaldığını net görüyoruz. Çoğu pilot nerde başlarsa orda bitiriyor. Sıralamalar önemli derken bundan bahsediyorduk.

  2. bu adam geleceğin hakkineni olacak rekabetçi bir araçla çok daha başarılı olur aynı mika gibi önde olsa rölantiye almayıp gaza daha fazla yüklenip motoru patlatacak bir stili var örnek hakkinen catalunya 2001

  3. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    İyi geceler Boss 🙂

  4. sabaha kadar kimse haber beklemesin artık 🙂 iyi geceler site

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir