Sutil: "Maldonado Farklı Dünyada Yaşıyor"

yazar:

kategori:

Sutil ve Maldonado ilk turda arka düzlükte yan yana geldiler ve buradaki yakınlaşma sonucunda Sutil’in yarışı bariyerlerde bitti.

Sutil “Çok büyük düzlükte, sağda ve solda çok fazla yer varken her nedense düzlüğün ortasında sol arka tekerime vuruldu ve aracımın kontrolünü kaybettim.”

“Bu şok edici bir şey. Asla böyle bir şeyin olduğuna inanmak istemezsiniz.”

“O kadar yakın olmak için herhangi bir neden yoktu. Ben çizgimdeydim ve farklı bir şey yapmadım.”

“Direksiyonumu düz tutuyordum ve sağ ile solumda çok boşluk vardı. Birisinin bu şekilde vurmasına bir anlam veremiyorum.”

“Onun etrafında acil durum alanı var gibi. Ona tek araçlık değil, iki araçlık boşluk bırakmanız gerekiyor.” 

“Bugün yaşadığımız şey sonucunda daha farklı şeyler olabilirdi. Yaklaşık 300 km/sa hızdaydık ve arka tekerleğime vurdu.”

“Takla atabilirdim. Arkamızda 5 – 6 araç daha vardı. Bu araçlardan canlı çıkmak istiyoruz. Bazen düşünmeniz gerekiyor.” dedi.

Maldonado ise “Oldukça tuhaftı. Sutil’den o şekilde bir temas beklemiyordum. Yan yanaydık ve düzlükte ona karşı biraz kaybediyordum çünkü o hızlıydı.”

“Ya beni görmedi ya da çoktan öne geçtiğini düşündü. Ancak ön kanadım oradaydı ve temas yaşadık.”

“Ona karşı bir şeyim yok ve araçlar yan yanayken görmek zor. Geçmişte bu tür şeyler benim de başıma geldi. Bu yüzden önemli bir şey değil.” dedi.


Yorumlar

“Sutil: "Maldonado Farklı Dünyada Yaşıyor"” için 7 yanıt

  1. Maldonado düzlükte Sutil'in yanındaydı biraz arkada, Sutil onu görmeyip sola geçince patladı diye gördüm. Yanlış mı gördüm?

  2. Şu kasabı Lotus yarıştırmaz ins da koltuk bulamaz kurtuluruz F1de görmekten

  3. Grosjeanında psikolojini bozmuş ta o zamanlardan. O zamandan beri pdvsa gibi büyük şirket sponsoruymuş. O şirket nasıl olurda bu şaşkın kasapa 7 senedir sponsorluk yapar? Resmen kırdı üstüne yazıklar olsun pilotluk insanlık bu değil. Bir insan iyi pilot olamaz, her yarış sonunculağada oynayabilir ama bir insan başka pilotların hayatını tehlikeye atarak egosunu tatmin edemez. 2012 belçikadada aynı şey oldu Grosjeanın üstüne kırdı kaza zincirini başlattı Alonsonun muhtemel şampiyonluğuna mal oldu.Bu adamın F1 de kaldığı her saniye vicdani tüm kriterlere hakarettir.

  4. Şu lanet herifi uzaklaştırın artık F1 den. Parasıyla 1. olduğu Gp2 şampiyonluğunu ve şişmiş egosunu alıp defolup gitsin.

  5. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Bildiğin direksiyonu üstüne kırmış…

  6. Adı üstünde mal düzlükte yer varken nasıl vuruyorsa :d

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir