Hulkenberg 2014 İçin Lotus, Sauber ve Force India'nın Radarında

yazar:

kategori:

Hulkenberg’in bu takımların listesinin başında yer alıyor olması, cuma ve cumartesi günü takımı hakknda olumsuz açıklama yapan ve Williams’ın kendisine sabotaj yaptığı iddialarına kadar ilerleyen Maldonado’nun açıklamalarını da yumuşatmasına neden oldu.

Maldonado, PDVSA’nın büyük maddi desteğine rağmen bu şekilde davranışlarda diğer takımlar tarafından hoşnut karşılanmadığı biliniyor.

Yarışın ardından konuşan Maldonado “İyi zamanlarda birlikteydik ancak kötü zamanlarda da öyle.” dedi.

Lotus takımı Hulkenberg’i isteyen en rekabetçi takım konumunda ancak takımın beklediği Quantum anlaşması bir türlü tamamlanamadı. Quantum yetkilileri para transferinin yakında olacağı konusunda iddialılar. Lotus da bu yüzden Maldonado ile anlaşmayı bekletiyor.

Ancak Hulkenberg için tek seçenek Lotus değil. Force India’nın di Resta’nın yerine Hulkenberg’i tekrar istediği düşünülüyor. Haberlere göre Hulkenberg’in menajeri Amerika GP’nin ardından Force India takımında göründü.

Sky’ın haberine göreyse Sauber takımı da gelecek sene Hulkenberg’in kalmasını istiyor.

Seçeneklerinin söylenmesi üzerine Hulkenberg “Bu iyi haber, öyle değil mi? Tek yapabileceğim pist üstünde performans sergilemek.” diyerek gülümsedi.


Yorumlar

  1. Kesin Force india ya döncek çünkü lotusun parası yok maldanadoyu alırlar force india da iyi bir takım!

  2. İçimden bir ses Hulkenbergi Lotus’ta göreceğiz diyor bu iş çok uzadı artık bir an önce açıklansın ama bu işlerin bu kadarda kolay olmayacağını biliyorum, Quantum takıma 270 milyon Euro getireceği söyleniyor bu kadar parayı hesaba aktarmakta zor olmalı galiba.

    Quantum’un takıma büyük bir sponsor ile de geleceği söyleniyor bu hafta sonuna kadar her şeyin açığa kavuşmasını umuyor her iki tarafta. Quantum’un gönlü Hulkenberg’den yana.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir