Ecclestone Kovulmak Üzere!

yazar:

kategori:

CVC’nin ortaklarından Donald Mackenzie Londra mahkemesinde devam eden davanın Bay E’nin işine mal olacağını belirtiyor.

“Eğer adli yönden yanlış bir şey yaptıysa onu kovarız.”

“F1 CVC için başarılı bir yatırım ve toplum önündeki itibarımızı korumalıyız.”

Ecclestone davasının spora zarar vermediğini iddia ediyor.

“Böyle olduğunu düşünmüyorum. Hakkındaki bir çok gerçeğin açığa çıkmış olması iyi.”


Yorumlar

“Ecclestone Kovulmak Üzere!” için 5 yanıt

  1. taner yuksel avatarı

    Memnun oluruz.

  2. Aslında bu iş 2009'da ortaya çıkmış. Jean Todt'un oğlundan öğrendiklerime göre Todt eski arkadaşı Ross Brawn'a bir güzellik yapmak istemiş ve o yıl şampiyon olmaları için FIA'nın örtülü ödeneğinden Ecclestone'a para ödemiş. Red Bull aracı da o zaman hızlıydı, ancak kazanmalarına Charlie Whiting izin vermiyordu.

    2010'da Montezemolo Ecclestone ile hint denizindeki bir yatta çok gizli bir görüşme yapmış. Artık şampiyon olmak istediklerini söyleyen Montezemolo Ecclestone'un "ücret tarifesi aynı, senin için bu yıl zam yok. 2000-2004'te ne aldıysam aynısı" demesiyle sevinmesi beklenirken yıkılmış.

    Meğersem Fernando Alonso'yu takıma getirmek için ödedikleri para ile Felipe Massa'ya susması ve geri çekilmesi için ödedikleri paralar yüzünden Ferrari'nin kasası tam takır kalmış, o yıl ancak 10 TL'lik iki fiş ile Z raporu almışlar.

    Haliyle enerji içeceği ayağıyla votka katkısı satan Red Bull kolaylıkla istenen parayı ödeyebilecek durumdaydı. İşte sana 2010-2013 şampiyonluklarının hikayesi.

  3. Rüşvet aldığında şüphe yok çatır çatır almıştır, mesele şu ki bu rüşvetin ne kadarını red bulldan aldı? Hile çuvala sığmaz 7 düvenin illegal inceleyin dediği arabayı her seferinde inceledik birşey yok demesi yada onun ekürilerine bunu söylettirmesi Rüşvet aldığının en büyük göstergesi. Son 4-5 sezonda formula 1 i rezalet bir spor haline getirdi. Akılda kalan hiçbir yarış yok. Yakıt ikmalini yasaklaması(yasaklattırması), masraf kısma bahanesine takımları kendi rüşvetine su taşıyan paralı pilotlarla anlaştırması en büyük rüşvet kanıtıdır. Rüşvetin kralını yapmıştır. Haftada 10.000 dolar harcayan kızlara nasıl para yetiştirebilirdi başka türlü? Bay E keşke kendisiyle birlikte rüşvet aldığı kişi ve kurumlarıda harcasada Red Bullun şampiyonlukları puff olsa. Tabi o duruşmaya kadar yemeğine beyin sulandırıcı atılıp geçmişi unutması sağlanmazsa ☺

  4. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Yerine Briatore'yi getiriyorlarmış bir de! Kafamızı taşlara vururuz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir