Vettel Son Yarışına Çıkan Webber'e Kıyak Yapmayacak

yazar:

kategori:

Red Bull takım yöneticileri Webber’in kazanarak ayrılmasını istese de bunun olması için Vettel’in yardım etmeyeceğini söylediler. Vettel, son dönemde yükselen performansı ile son 8 yarışın 8’ini de kazanmayı başardı.

Christian Horner “Son yarışını kazanmasını görmek harika olur. Harika bir şekilde emekli olur ancak Sebastian da rekora devam etmek isteyecektir.”

“Her zaman olduğu gibi aralarında direkt mücadele olacak. Mark da galibiyet hediye edilmesini istemez.” dedi.

Horner, Vettel’in art arda 8 yarış kazanan ilk isim olmasına ve şampiyonluklarını ilan etmelerine rağmen daha da zorlayacaklarını söylüyor.

Horner “Hâlâ olan motivasyonu ve tutkuyu görmek için takımdaki her bir çalışanın gözlerine bakmanız gerek.”

“Hindistan’da şampiyonlukları kazanmamıza rağmen tam anlamıyla zorlamaya devam ediyoruz.”

“Hedefimiz Mark’a pilotlar şampiyonasında 3.lüğü kazandırmak ve sezonu iyi bir şekilde kapatmak.”

“Hiçbirimizde motivasyon eksikliği yok.” dedi.


Yorumlar

“Vettel Son Yarışına Çıkan Webber'e Kıyak Yapmayacak” için 19 yanıt

  1. yaptığınız yoruma cevap verdiğiniz yorum burada duruyor mu?

  2. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    yorumlar gene silinmiş,TEBRİKLER,bunu da silin

  3. normal şartlarda asla Vetteli geçemez ancak Vettelde olası bir kers arızası ya da başka bir sorun olursa bilemem. ancak gerçek şu ki 4 kere şampiyon olmuş ve üst üste 8 yarış kazanmış biri böyle bir seriyi bozmak istemez..

  4. mehmet sofuoğlu avatarı
    mehmet sofuoğlu

    redbull ve vettel tencere kapak misali birbirlerini bulmuşlar
    vettel kazanmak uğruna her çirkefliği yapabileceğini malezyada göstermişti zaten
    redbull un arka planda yaptıklarını tahmin etmek zor değil

  5. iki durum gerçekten alakasız. birisinde alınabilecek ne varsa almışlar, diğerinde ise takım çalışmasını içeriyor.

    webber önceki senelerde vettel'e ve dolayısıyla takıma pek yardımcı olmaya çalışmamış, yarışlarda kendisinin bir iddiası olmamasına rağmen Vettel'e pek kolay anlar yaşatmamıştı. bu yüzden Vettel'in kıyak geçeceğini düşünmüyorum haklı olarak.

  6. Eddie Irvin zaten iyi bir pilot olsay,dı o yıl şampiyon olurdu . efsane,nin yardımlarını boşa çıkardı Eddie Irvin . Eddie Irvin eliyle mika hakinen,e hediye etti şampiyonluğu

  7. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    İnsana zorla özlettiriyorsun 🙂 Gerçekten yeri hiçbir zaman doldurulamayacak bir efsane..

  8. Schumacher bunu yapar mıydı?

    Senaryo yüzde yüz aynı olmazsa da Schumacer 1999 yılında ayağı kırıldıktan sonra geri döndüğü ilk yarış olan Malezya gpsinde pole pozisyonunu yaklaşık bir saniye farkla kazanır ( Ron Dennisin hiçbir adamın normal koşullarda böyle büyük bir farkla pole pozisyonunu alamayacağını düşündüğü yarıştır). Sonraki gün Schumacher starttan sonra yerini Eddie Irvineye verir. Ve sonrasında Eddie Irvinenin şampiyon olması için rakibi olan Mikayı geçirmemek için mücadele verdiği ve Eddiye bedavadan bir yarış hediye ettiği ve Schuminin çok iyi bir takım oyuncusu olduğunu ispatladığı bir yarış gördük.

  9. boşver be kardeşim . webber,in kendine hayrı yok . sezon başından belli ne redbul,a nede vettel,e yarardan çok zararı olan bir pilot . elinden gelse vettel,in üstüne sürücek aracı .

  10. Gayet Red Bull standartlarında bir teori. Gerçek olma olasılığı çok yüksek. Nöronlarına sağlık.

  11. belki de beklentileri düşürüyor Horner, bu açıklamaların üzerine Vettel belki de yol verip, Malezya'da yaşananlardan sonra taraftarlarla arasını düzeltmeye çalışacak, üzerine de "bak Horner vermez dedi ama Vettel yol verdi diye" diye reklam yapacaklar 🙂

    uçuk bir teori mi ? evet… olursa şaşırır mıyım ? hayır

  12. Gülmekten öldüm. Yahu özgüvene bak, sanki RedBull kesin kazanacak ta Vettel yol mu versin yoksa Webber kendi mi kazansın diye tartışıyorlar! Vay be.

  13. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    REZİL

  14. böyle bir şeye kesinlikle gerek yok. çıkıp paşalar gibi yarışsınlar hak eden kazansın. tabi ki Webber'in kazanmasını isterim ama sırf Webber kazansın diye de Vettel'in yol vermesiini istemem. Bunu ne Vettel ister ne de Webber ister. İkisi de haklı olarak istemez ve istememeli de. Schumacher bunu yapar mıydı? Barrichello ile bir münasebeti olduğu için geçmesine izin vermişti ancak olay tamamiyle farklıydı. Formula 1'de herkes istatistikler için var. Kimse kimseye jest yapmak zorunda değil.

    Bunun dışında geçmiş senelerde yaşananlar, Webber'in son yarışta Vettel'e çıkardığı zorluklara bakınca olmaması kadar normal bir şey yok.

  15. Ne hale geldiler bak ya herkez %200 redbull un kazanağına emin diğerleri söz konusu bile değil

  16. Webber'in kıyak beklediğini düşünmek son derece gülünç.Adamın Vettel ile olan iletişimi,ona olan düşünceleri belliyken Vettel bana kıyak yaparsa iyi olur şeklinde düşünceye girmeyeceği gün gibi ortada.Lüzumsuzca bir politika yapmışlar bence….

  17. İşte Schumacher'i Vettel'den ayıran en önemli fark bu.Schumacher de benim gözümde çok karakterli bir adam olmasa da bu adam kadar nankör değildir.

  18. butun dunya biliyor boyle bir kisilige sahip olmadigini oylemenize gerek yok basini bos yere mesgul etmeyin.

  19. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    insan mısın sen yaa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir