Massa: "Sponsor Bulmaya Yardımcı Olmak İyidir Ancak Paralı Pilot Fahişe Gibidir"

yazar:

kategori:

Ferrari’de 8 sene geçiren Massa, gelecek sene Williams’ta PDVSA desteği ile takımda yer aldığı düşünülen Pastor Maldonado’nun yerine geçiyor.

Massa, Ferrari ile yollarının ayrılacağının kesinleşmesinin ardından koltuk için ödeme yapmayacağını ve profesyonel olduğunu, ancak anlaştıktan sonra sponsor bulmada yardımcı olabileceğini söylemişti.

Massa “Yaşadığım her şey ve başardıklarıma bakınca yarışmak için para ödemek mantıklı gelmiyor.”

“Tabi ki sponsor bulmaları için elimden geleni yapacağım. Aracın gelişiminde para önemli ve benim kimisi Brezilyalı olan bazı şirketlerle iyi ilişkilerim var.”

“Kriz büyük, küçük tüm takımları vurdu.” dedi.

Massa Lotus, Force India ve Mclaren takımlarıyla görüştüğünü ancak Lotus takım patronu Eric Boullier’in pek istekli görünmediğini söyledi.

Massa “Williams bana geldi ve ilk konuşma ‘Seni istiyoruz’ oldu. Benim için bu önemliydi.” dedi.

Paralı pilot konusu için Massa “Bunu bu şekilde mi söylemeliyim bilmiyorum çünkü çok güçlü bir kelime. Ancak söylemek istediğim kelime ‘fahişelik’. Sürmek için para vermek benim en önem verdiğim konulardan birisi.”

“Sponsor bulmak mantıklıdır ancak ben fahişe olmayacağım.” dedi.


Yorumlar

“Massa: "Sponsor Bulmaya Yardımcı Olmak İyidir Ancak Paralı Pilot Fahişe Gibidir"” için 19 yanıt

  1. Kendi üye adımı da düşünerek sonuna kadar katıldığım bir yorum. Başka türlü açıklanamazdı.

  2. Bay E olmasa yeter bence 🙂

  3. Duhan Peker avatarı

    Saçmalık…

  4. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Kendisine neden bakmıyor?

    Santander'in Brezilya pazarına açılması için kullanıldı. Bu yüzden yıllardır performansı vasatın çok altında olmasına rağmen takımdan gönderilmedi.

    Neyse ki Ferrari artık ekonomik kaygılardan sıyrılıp bu işin böyle olmayacağını anladı.

    Ferrari'yi son yıllarda Arsenal kulübüne benzetiyordum. Başarı gelmiyordu ama ekonomik açıdan kulüp her sezon kardaydı. Fakat böyle büyük ve insanlara çok şey ifade eden organizasyonlarda bir noktadan sonra artık başarısızlık kabul görmez. Nitekim Arsenal hiç kulüp geleneği olmadığı halde Mesut Özil'i 50M euro karşılığında transfer etti.

  5. Fahişe değilim,metresim- Massa

  6. Anlatmaya çalıştığı şey doğru, örnek yanlış.

  7. Webbere ne demeli 😀 adamı resmen….

  8. taner yuksel avatarı

    Massa yine herzamanki gibi sacmalamis,birsey soylemeye gerek yok.Demek massa'nin canini cok sikmislar oda acisini baskalarindan cikariyor.

  9. Yine de takım arkadaşının fahişesi olmaktan iyidir.

  10. Ne fahişeliği Massa her lafın gibi bu da mantıksız; parayı veren pezevenk oluyor. Zampara oluyor. Parayı veripte soyunan hiç görmedim ☺ Üstüne para mı verecek la adam ☻ Felsefe yapacam diye son derece saçma bir açıklama yapmış. Korkarımki bir felsefecinin şu sözünü uyarlamaya çalışmış"istemediğimiz işlerde gönülsüz çalıştığımız için bu dünyada hepimiz fahişeyiz" Bu sözü Williaamsla anlaşmanın mutluluğuyla yaptığından eminim. Beylik cümle kurayımda ferraride yıllardır sığıntı gibi görülmenin acısını çıkarayım diye düşünmüş muhtemelen. Haa biraz cesur olsa bunu Maldonadoya söylüyorum dese ayakta alkışlardım. Açıklamayı şöyle değiştirmesini umuyorum paralı pilot paralı zampara gibidir, pezevenk gibidir. Paraları sayesinde arabada tahribat açarlar, arabaya tecavüz ederler, ona buna toslarlar; bunu kasıtlı olarak yaparlar. Bu adamlara koltuk vermeyin Formula 1 in itibarı o kadar düşmedi şeklinde revize etmesini umuyorum. Gerçi Formula 1 fahişe olmuş ya … ☺ ben de ne konuşuyorsam ☻

  11. Haddinden çok fazla ağır konuşmuş.takımlar mecbur olmasa paralı pilotlara yönelmezler.

  12. Anlaşmayı garantiledi ya, iyice zıvanadan çıkmaya başladı. Bu camiada paralı pilotların zaten savunulacak tarafı yok ama ifade çok ağır kaçmış. Eğer koltuk bulamasaydın ben seni görürdüm massa! Anlaşmanın belli olmadığı anlardaki konuşmaların hep ikiliydi,yani sponsorla koltuk bulmam ama oturduğum koltuğa sponsor bulurum gibi ucu açık cümleler kurdun… Şimdi garantileyince ağzına gelen gidiyor.. Bence hoş olmamış, maddi sıkışıklığın her takımı vurduğu aşikar, bizi acıtan pilotların sponsorla koltuk bulması değil de iyi pilotların sponsorsuzluk yüzünden yerlerini yeteneksiz ve bol sponsorlu pilotlara bırakması… Yoksa trilyonların döndüğü bu camiada kimse paraya hayır diyemez. Tepkiler ağır olacaktır.

  13. Resimde Moskovada cekilmis..Fahise bulmak zor degil 😉

  14. Ek 2

    Fotoda Maldonado joystickle oyun oynuyo gibi 😀

  15. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Ağır olmuş.

  16. Ek 1

    Şimdi parayı veren mi fahişe oluyor, alan mı?

    Bu açıklamanın üzerine Massa'nın Williams'tan alacağı net maaşı açıklaması gerek.

  17. Maldonado da sponsor getirdi ama yarışı Senna değil, PDVSA hiç değil, Maldonado kazandı.

    Faiz ile kar payı farkı gibi düşünün. Kibarcası.

    Foto Marussia reklamı. Direksiyondaki de Max Chilton olsa gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir