Maldonado, PDVSA Desteği Olmasa da F1'de Kalacağından Emin

yazar:

kategori:

Maldonado ve Williams, gelecek sene öncesinde Williams ile anlaşmalarını feshettiler ve Maldonado şu anda takım arıyor. Maldonado’nun adı Lotus ile anılırken Force India’nın da seçenekler arasında olduğu söyleniyor.

Maldonado “Tabi ki anlaşmayı erkenden yapmak çok önemli ancak bazen görüşmeler zaman alıyor. Zaman alıyor ancak gelecek sene Formula 1’de olacağım açık.. Nerede olacağı ve her şey açık. Başka seçeneklerim de var ancak benim de önceliklerim var.”

“Menajerim, beni destekleyenler, sponsorlarım, babam ve yakın kişilerle bu konuyu görüşüyorum ve bir karar aldık. Bunun yakında açıklanmasını bekliyorum.”

“PDVSA bir süredir beni destekliyor ancak belki devam etmek istemezler. Bu yarışın ardından Williams’tan ayrıldılar ve devam edip etmeueceklerini bilmiyorum… belki ederler, belki etmezler. Bnuu göreceğiz. Devam etmek istedikleri, başka bie takıma gidip gitmeyecekleri % 100 değil. Bu onlara kalmış bir şey.”

“Kariyerim boyunca beni destekledikleri için şanslıydım. Formula 1 daha kolay oldu çünkü daha alt serilerde kazandım. Ancak alt serilerde potansiyelimi göstermede yardımcı oldukları için çok şanslıydım. GP2’de şamoiyon oldum, Formula Renault’ta ve diğer serilerde şampiyon oldum.” dedi.

PDVSA’nın çekilmesi halinde Formula 1’de kalacağından % 100 emin olup olmadığının sorulması üzerine Maldonado “Evet, kesinlikle.” dedi.


Yorumlar

  1. O sponsor bende olsa en az Saubere giderim lan ben ne diyor bu.

  2. Bu sefer güldürmedi….

  3. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Güldürdü.

  4. senin yüzünden Chavez in kemikleri sızlıyo len

  5. haha iyi espiri yapmıs 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir