Hamilton: "Yağmur da Vettel'i Durduramaz"

yazar:

kategori:

Bu hafta sonu Brezilya’da yağmur var ve yağmurun hafta sonu da devam etmesi bekleniyor. 

Hamilton “Yarışı bitiremezse bu en iyi şans olur. Yağmur yağsa bile o daha fazla yere basma gücüne sahip ve aracı çok daha iyi çalışıyor. Hava nasıl olursa olsun, kar yağsa bile daha iyi olur. O açıdan pek fazla umudumuz yok.” dedi.

Mercedes ile ilk sezonunu tamamlayacak olan Hamilton, bu sene genel olarak ayarlarda sıkıntı yaşadığını söylüyor.

Hamilton “Bu sene genel olarak ayarlarda zorlandım. Her nedense bu araçta ayarlar pek kolay olmadı. Bazen doğru oldu. Nico uzun zamandır burada ve mühendislerle uzun zamandır çalışıyor. O tüm kontrollerde ve ayarlarda daha iyi. Onun direksiyonu bana göre daha farklı. O, benim kullanmadığım bazı şeyleri kullanıyor.”

“Bu yüzden kış boyunca bu tür şeyler konusunda daha açık olacağım. Buraya geldiğimde, daha önce kullandığım şeyleri kullanmaya çalıştım ancak farklı araçtayken farklı yollara yönelmeniz gerekebiliyor. Bu konuda çalışıyoruz ve umarım gelecek sene aracı ayarlama konusunda daha az sıkıntı yaşarız.” dedi.


Yorumlar

  1. Duhan Peker avatarı

    Hiç bir şey umurumda değil sadece son yarış Brezilya'dan zevk almak istiyorum.İzlerken büyük bir keyifle izlemek istiyorum inşallah bu isteğime uygun bir yarış çıkar ortaya. :/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir