Ecclestone, Yerine Geçmesi İçin Horner'ı İşaret Ediyor

yazar:

kategori:

Uzun zamandır Formula 1’in başında yer alan Ecclestone’nun başı rüşvet davaları ile belada. CVC, Ecclestone’nun görevine son verebileceklerini söyledi.

Ecclestone “Benim görevim için Christian ideal olabilir.”

“Onun elini tutmaktan keyif alırım. Bir geçiş dönemi olabilir.”

“Sporu bilen birisi olmalı. Dışarıdan birisi gelirse onlarla çalışabileceğimi düşünmüyorum. Bu 5 dk sürmez. Horner ile birbirimize güvenebiliriz.” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone, Yerine Geçmesi İçin Horner'ı İşaret Ediyor” için 6 yanıt

  1. Adam harbiden işaret etmiş. Bunu istiyom demiş 2 yaşındaki çocuk gibi 😀

  2. çAre drogbA

  3. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Yoruma bak harbiden vay be şeytanın aklına gelmeyecek senaryoları yazmış adam.

  4. Üç kağıtçının varisi de üç kağıtçı desenize.

  5. Red Bull'un illegal araçlarının neden incelenmediği yada incelenip birşey bulunamamasımın sırrı açığa çıktı. Bazen bu yaşlılık iyidir. Sulak beyninle farkına varmadan tüm baklaları çıkarıverirsin ağzından. İlk bakla çıktı yerime Horner geçsin diyor. Yani düzenbazlığı benden sonra en iyi becerecek kişi o dur diyor. Webbere yapılan düzenbazlıklardanda Hornerın ne olduğunu anladık 3-4 yılda. Bu açıklamalardan sonrada kendini açığa vermemesi için rüşvet aldığı takımın patronunun halefi olmasını istediğini anlıyoruz. Hornerda bu işte suçlu ya, hem kendini düze çıkarır hem Ecclestoneun prestijini kurtarır hemde Red Bullun ayakta kalmasını sağlar. Ah sizi nitelikli dolandırıcılar ah. Görüyorsunuz dostlar Red Bullun 4 yıllık şampiyonluk öyküsü budur işte. Hile hurda, rüşvet. Ecclestone istemeyerek nasıl bir bakla kaçırdı ağzından hepiniz şahitsiniz. Bence İtalyan basını bunun üstüne gitmeli, orta düzey italyancamla italyan spor gazetelerine bir mail atmayı düşünüyorum. La gazetta falan bunun altını deşelesin biraz.

  6. Horner ile birbirinize güvenin de size kim güvenicek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir