Hamilton: "Daha Çok Çalışmalıyım"

yazar:

kategori:

Hamilton McLaren kariyerinde bir çok yağmurlu yarışta ünlü galibiyetler aldı, ancak 2013 için Mercedes’e geçtiğinden bu yana yağmurda sorun yaşadı.

Hamilton Rosberg’in yarım saniye gerisinde kalmasının şaşırtıcı olmadığını söyledi.

“Bu düşündüğümüz şeydi. Elimden geleni yaptım, ancak sorun yaşıyorum. Diyebileceğim başka bir şey yok.”

Hamilton sorunun Mercedes ile yağmurda az tur atmış olmasından kaynaklandığını düşünüyor.

“McLaren’dayken, aracı biliyordum. Oldukça uzun zamandır oradaydım ve o araç şu an sürdüğüme göre bana daha çok uyuyordu.”

“Burada biraz daha fazla çalışmalıyım.”


Yorumlar

“Hamilton: "Daha Çok Çalışmalıyım"” için 17 yanıt

  1. alonsomania avatarı

    Bir pilot anca bu kadar herseyi eline yüzüne bulastırır 🙂 Yazık etti Hamilton.
    Bu arada 2 pilot dünkü yağmura aldanıp tamamıyla yağmur ayarıyla çıkmışlar Biri Rosberg di Diğeri Bottas .İki pilotda önüne gelenden tokat yedi:)

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Hamilton adam olacak pilot değil bunu üstüne basa basa söylüyorum kendini twitterda artist söz yazarı ve şarkıcı olarak gösteren adamdan pilot milot olmaz anca padokta köpek gezdirir nasıl bu adam şampiyon oldu hayret.

  3. sıralamalarda yaşadığı teknik sorunlarıda say.onlar olmasa önlerden başlayıp yine puan alacaktı.ayrıca lastik patlaması teknik bir nedenden dolayımı bilemeyiz ama rosbergin yaşadığı tüm sorunlar kendinden kaynaklanmayan teknik sorunlar.

  4. biraz objektif bak da ingiltereye say onu. ham 1. olacakken lastiği patladı 4. oldu. rosberg 4. olacakken webber vettel ve ham'ın şanssızlıklarıyla yılın en hediye birinciliğini aldı. 30 puan dediğin kayıplar nereden? avustralyada 8. giderken yarış dışı kaldı macaristanda 11. giderken yarış dışı kaldı. diğer bir yarışta 6 mı 7 mi neydi. bir de takım emri var 3-4 puan alırdı fazladan. bunların hepsini toplasan 15 puan kayıp olmaz nerden çıktı 30 puanlık kayıp? 30 puan nerden kayıp desem öyle kalacaksın.

  5. ham=senelik 33 milyon =187 puan (1 zafer)
    ros= senelik 14 milyon =161 puan (2 zafer)
    mercedes parasal olarak ros dan daha fazla verim almış.ayrıca ros un aldığı ücret-aldığı puan-ve arabasının gücüne göre oranlarsak.her zamanki gibi web-mas-gro vs pilotlardan çok daha fazla katkı yapmış.ayrıca takımlar klasmanında mercedesin 2.liği almasına katkı yaparak taımın kazanacağı 10 milyonada katkı yapmış olacak.(üstelik daha fazla mekanik sorun yaşayarak 30 puan civarında kaybıda var)

  6. Sezon bitti şimdide yağmurda araca yabancıyım hikayesi

    Evet, belki biraz sorunu olabilir ama; çoğunluğu bahane. Mercedesle çıktığı ilk sıralama turu yağmurlu olmasına rağmen Rosbergi geçmişti. Aradan 19 sıralama turu geçti hala alışamamışsa ben buna inanmıyorum 🙂

  7. mclarenSPerez avatarı
    mclarenSPerez

    O zaman çok çk iyi bi araç yapmaları gerekıyo honda ıle 🙂

  8. sınan matias avatarı
    sınan matias

    aynen öyle oldu ama bir türlü rosberin kendilerine kapak yaptığını kabullendiremiyoruz.

  9. 2007 yılında kendi çaylak değil miydi? kendi ne dönemindeydi? sustu ve işini yaptı.

  10. Keşke… 2007 yılında birilerininde alışma döneminde şu kafa yapındakine yakın bir anlayışa sahip olsaydın… Ne sen ne başkaları şimdi başka yerlerde olmazdı.Hattaaa… Vettel ve RedBull baslınlığı dahi olmayabilirdi.Etme bulma dünyası diyorlar buna fakat hem Hamilton un hem ALonso nun pişmiş görüntüleri takdire şaiyan.

  11. biri sağduyulu yorum yapmış, hadi görmezden gelelim.

    bir başkası saçma sapan şeyler yazmış, hadi cevap verip ağız dalaşına girelim.

    Buraların kanunu bu.

  12. Taşlayanları taşlıyorum kısa ve net…keser-sap hesabı. nokta…

  13. Onur Gentas avatarı

    Size geçmişte takım değiştiren başarılı pilotların da benzer sorunlar yaşadıklarını hatırlatmak isterim. Senna iyi ki sizin zamanınızda formula 1'de yarışmadı yoksa onu bile kötü pilot olarak gösterirdiniz eminim. Alonso, Hamilton ve Raikonen bu pilotlar her zaman formula 1'e renk katıyor ve taşlamak yerine biraz değer bilin artık.

  14. alonsomania avatarı

    Hep aynı terane:) Allahın günü bitmez elbet.

  15. Bence Ham. ya da Alonso 2015'te McLarende. Ham araca alışamadı ve görünen o ki alışamayacak. McLaren yıllarını özlüyor gibi sanki. 1 sene daha havasını alıp geri dönsünse McLaren'i Alonso ile uğraştırmasın. 🙂

  16. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bence alışmanın önemi büyük Lewis F1'e 2007'de Ferrari ile dönseydi 2013 mclarende olsa yine farklı gelirdi çünkü üst seriye geçtiğin ilk araç ve kaç sene orda artık et-tırnak oluyor araçla başka takıma geçince alışması gerek bu gayet normal bence kışın bu farkıda kapatır yinede iyi iş

  17. Sezon bitti şimdide yağmurda araca yabancıyım hikayesi çıktı:)Seneye olmadı öbür seneye dahada olmadı bir sonraki seneye mutlaka şahlanacaksın:) (3-5 yarışta arabaya alışıp, Niconun suyunu sıkacak diye bekleyenlere yazık oldu)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir