2012 Brezilya GP: Hülkenberg İle Hamilton'ın Kazası

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. 😀 bence heresey ondekı caterhamın suçu 🙂

  2. ferrari'ye geçememesinin sebeplerinden biri olduğunu düşünüyorum. kazanacak aracı ve hızı vardı, o ise heyecan yapıp lak diye öndekine çarptı ve batırdı. hamilton'a bakıyoruz kesin bu bana çarpar deyip resmen gel geç demiş, açılabildiği kadar açılmış ama kurtaramamış paçayı. iyi pilot böyle anlarda belli eder kendini. şuan belki aynı hatayı yapmaz ama daha gelişmesi gereken alanlar var.

  3. Adam tur bindirirken kaybettiği zamandan yararlanmak istemiş. Aracın arkası kaymasa geçmekle kalmayıp fark da açacakmış gibi göründü. Zaten önde giderken kaydığı için liderliği kaybetmişti. Yarışın yağmurlu olduğunu unutmamak gerek.

  4. Sorun şu; Hulk. iyi pilot. Tamam yerini korusun ama yagmurlu yarışta öyle fren yapılmaz. İçerdesin ve icerisi daha ıslak rakibin senden bu konuda avantajlı. 10 m. geç basabilir frene. Ama aynısını sen yaparsan arkanda kayar, rakibede çarparsın. Hızlıysan iyi hissediyorsan yarışta bırak geçti zaten diyip yerini almaya geri almaya çalışırsın. Alamayacaksan zorlama zaten. Rakip gececek. Yagmurlu yarış zaten. F1'de zorlamak gerek ama fazla zorlayınca da böyle şeyler oluyor ve ceza da kaçınılmaz oluyor.

  5. Heralde bilgisayar masamın ortasının çatlamasının sebebi bu. Öyle sinirlenip vurdum ki 1 hafta elim ağırdı. Neyse sağlam beddua ettim ki adam kendine takım bulamıyor.

    Ama şimdi geri alıyorum o bedduaları F1 in onun gibi yeteneklere ihtiyacı var. O anki sinirle olan birşeydi o yapacak birşey yok. Aynı Monaco 2011 gibi baştan sona öfkeyle izleyince yapmaman gerekenleri yapıyosun bazen.

    Heralde Lewis etkisiydi bunlar. Adam (not: sadece sürüşüyle) kanımızı kaynatıyordu:))

  6. Hamilton 2. kez tur bindirdiği yerde hulken erg içeri dalıyor hamilton orada yanlış görmediydsem cathream a carpma ihtimali vardı bnde böyle düşünüyorum hulk çok yetenikli bir pilot ama orada adam tur bindirirken atak yapılır mıı ? 3 araç yanyana gelmişş orda

  7. Dikkatsiz sürdüğünü nerden çıkardın ? Grosjean bodoslama daldığı için kaza yapıyordu Hulk düzgün bir şekilde içeriye girdi ama aracın """"ARKASI"""" kayınca temas etti. Mesele kasıt olup olmaması değil virajı dönerken aracın arkasının kopması.

  8. Yagmurdaysan dikkatli süreceksin. İdeal çizgi ne şimdi? Oranın yagmurlu oldugunu biliyor ve böyle bisey olabilecegini biliyor(dur). O yüzden ceza mantıklıydı bence. Yoksa Grosjean'in kazaları da kasten degil herhangi bir gerekce ile olusuyordu.

  9. Hayır, ideal çizginin dışı gördüğün gibi ıslak. Hulk kuru zemin lastiğiyle ıslak çizgide fren yapınca aracın arka kısmı kaydı ve Lewis e temas etti. Ardından *****ça bir ceza gelmişti ben de hakemlere küfretmiştim. F1 de yarış kazanan bir sürücüye orta sıra takımından biri çarpınca masum bir yarış kazası bile olsa ceza verilir. Kast sistemi

  10. Burda hulkenberge ne kadar da küfretmiştim resmen virajda aracı hamiltonun üstüne sürmüştü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir