Grosjean, Kuru Zeminde Mercedes ve Ferrari'yi Geçeceğinden Emin"

yazar:

kategori:

Sıralamalarda 6. sırada kalan Grosjean, Red Bull’un yine çok hızlı olduğunu ancak Mercedes sürücüleri Lewis Hamilton ve Nico Rosberg ile Ferrari pilotu Fernando Alonso’yu geçebileceğini söyledi.

Grosjean “Yağmurda yarış her zaman zorlayıcıdır ancak yarının ıslak olup olmayacağını kimse bilmiyor. Mümkün olan en iyi lastikleri takmayı planlıyoruz. Oluksuz lastiklere geçtiğimizde lastik avantajını kullanarak aralığı uzun tutmaya çalışacağız.”

“Kuru zeminde olursa Mercedes ve Ferrari’lerden hızlı olacağımıza eminim ancak Red Bull hâlâ yenmemiz gereken araç.” dedi.

Son seansta geçiş lastiklerine ilk geçen isim olan Grosjean, pitten 40 sn erken çıktığı için pistteki en iyi koşulları kaçırdığını söyledi.

Grosjean “Pistte ne kadar fazla su olursa lastikleri ısıtmada o kadar sorun yaşayacağımızı biliyoruz. 3. seansta bir öncesi seansa göre daha fazla su vardı bu yüzden bazı şeyleri daha iyi yapabilirdik. Geçiş lastiklerine biraz daha geç geçebilirdik.”

“Pite çağrılmam ve geçiş lastikleriyle 3 tur atmam iyiydi ancak lastikler battaniyelerden çıkarıldığı için çok erken piste çıktık. O bölümde biraz anlaşmazlık oldu ve piste 40 sn erken çıktım. Bu fark oluşturdu.” dedi.


Yorumlar

  1. gro seninde çok sevdiğin f1'in bir parçası yani boş bir adam değil. ne söyleyeceğini sana soracak değil heralde. ama suç sende değil, gerçek eleştirileri sansürleyip boş yorumları yayınlayan yönetimde suç. ayrıca aşağıladığınız insanları da seven birileri olabileceğini düşünerek konuşun. senin yaptığını senin sevdiğin pilota yapsalar ne olur gibi bir empati kurabilirsin mesela.

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bu da adam oldu ya, yanarım yanarım ona yanarım. Hulk'u bu yüzden seviyoruz. Biraz ağır başlı olun be kardeşim, geçmeye çalışacaz diyin ki değeriniz artsın. Bu gün Alo olsun Ham olsun onlar bile böyle kesin şeyler söylemiyor. Deneyecez diyor. Ne oldu anlamadım ki, aracı hızlananın bitarafı kalkıyor hemen. Öndekileri geçecem derken arkandakilere geçilmede.

  3. Kroçin geçersin hepsini geçersin sen.

  4. anca konusuyon grojan yaptıgın kazaları unuttun herhalde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir