Mclaren Brezilya'da Podyumu Kaçırdığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Yarışa 14 ve 19. sıralardan başlayan Mclaren sürücüleri çok güçlü bir yarış çıkararak 4 ve 6. sıralarda tamamladılar. Mclaren bu sene hiç podyuma çıkamadı ve bu 1980’den beri ilk defa oluyor.

Mclaren Takım Patronu Martin Whitmarsh, sıralamalarda daha iyi konumda olabilselerdi yarışın çok daha farklı biteceğini söyledi.

Whitmarsh “İki pilotumuzun yaptığı işten mutluyuz ve bazı bölümlerinde adrenalinin tavan yaptığı bir yarıştı.”

“Tekrar yarışıyorduk ve bu heyecanvericiydi. Dünyanın her yerinde niçin dolaştığınızı hatırlıyorsunuz.” 

“Yarış sabahı kalktığımızda 4 ve 6. olacağımızı söyleseydiniz elinizi ters çevirirdim ancak motor sporlarında her zaman daha fazlasını istersiniz.”

“Bu kadar geriden başlamasaydık Fernando’ya daha yakın olup baskı kurabilir miydik? Podyum olabilirdi.” dedi.


Yorumlar

“Mclaren Brezilya'da Podyumu Kaçırdığını Düşünüyor” için 8 yanıt

  1. yav he.

  2. Bir şey en kötüye giderse artık daha kötüye gidemezmiş; iyiye gidermiş. McLaren de 1980'den beri yaşadığı en kötü sezonunu yani hiç podyumsuz bir sezonu bu sezon yaşadığından 2014 sezonunda daha iyiye gidecektir. Özellikle 2015'te Honda ile efsanevi bir giriş yapabilirlerse Button ne olur bilemem ama Magnussen ve yanına bir de kral bir pilot daha gelirse tadından yenmez.

  3. Podyumu döst basamaklı hale getirmiş olsaydılar ancak podyumda olabilirlerdi.RedBull lardaki hıza kimsenin yetişebilmesi imkansız ve Ferrarili ALonso nun performansıda yadsınamayacak kadar iyi idi… Hamilton ve Massa nın aldıkları saçma cezalarıda eklemek lazım.Lotus un kuru pist hızının Ferrari ve Mercedes den daha hızlı olmasını dahi eklemedik.McLaren in bir performans yakaladığı belli ama podyuma daha 5 var.

  4. Bir ara perez ilk pit stoplara kadar redbullardan sonra en hizliydi yani gercekci bir yaklasim olmus . Biraz onlerden kalksaydi podyum yapabilirdi.

  5. Gridde yağmur ayarı yapan takımları (Mercedes) ve motor ve pilot patlatan takımları (Lotus) da düşünmek gerekiyor. Elbette bunlar da sporun bir parçası ama performans demek değil.

  6. yok artık lebron james 😀 ne saçmalıyo bunlar ya

  7. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Button şampiyon gibi sürdü. Çok iyi ataklar yaptı. Takımın stratejiside güzeldi, tebrik etmek lazım

  8. Mustafa sar avatarı

    seneye motor kavramı ön plana çıkacaksa kesinlikle Ferrari bir adım önde olur diye düşünüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir