Almanya Öncesi Force İndia

yazar:

kategori:

Adrian Sutil : "Hockenheim pistinde sürüş yapmak benim için çok güzel bir his, bu pist benim evim gibi. Burası sürüş yapmak için harika bir yer. U şeklinde kıvrılan keskin yollar, uzun düzlükler ve hızlı virajları ile bir F1 pilotunda mükemmel duygular uyandırıyor. Motodrome harika bir kompleks. Orada bulunmak ve kalabalığın sesini duymak inanılmaz."

"Burada geçmişte çok iyi hatıralarım var -fanlarım ve sürüşlerim- ve bu neden buradan memnun olduğumu açıklıyor. Testlerden sonra kendi evim olan GP’ye iyi hazırlandığımı düşünüyorum ve umuyorum ki bu bana bir parça da olsa şans getirecek. Kendi evimdeki yarışı kesinlikle dört gözle bekliyorum."

Giancarlo Fisichella : "Hockenheim pisti uzun düzlükleri ve u şeklindeki virajları ile pilotlar için güzel bir pist. İyi bir yarış sonucunda buradan puanlarla ayrılabilirsiniz. Aslında burası benim favori pistlerimden değil fakat burada bazı güzel anılarım var, özellikle 1997 yılındaki geçişim."

"Geçen hafta test programı için Hockenheim’daydık ve birtakım yeni parçalar denedik. Silverstone’da kullandığımız yeni parçalar Q2’de bize sadece onda iki değer kazandırdı, oraya gittiğimizde yavaştık. Eğer sıralama turlarında en hızlı turumu atarken spin atmamış olsaydım, bu sezon ilk defa başarmış olacaktık. Kusursuz şanzıman kutusu ile Macaristan’a iyi bir başlangıç yapabiliriz. Belki de iyi bir adım atmak için Almanya’dan ziyade Macaristan yarışına odaklanmalıyız. Fakat bu yarış için de çabalayacağım."


Yorumlar

  1. Aha Sutil koltugunu sarisin bi hatuna kaptirmis 🙂

  2. Almanya öncesi Force İndia Bildiğin gibi :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir