Domenicali İkinciliği Kaçırdıkları İçin Sinirli

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’ın Valtteri Bottas ile çarpışıp zaman kaybetmesi ile birlikte Ferrari de Massa’nın cezasıyla üçüncü ve dördüncü sıradan oldu.

“Ceza olmasaydı bunu başarabileceğimizi bildiğim için sinirliyim. Bana göre çok ağır bir cezaydı. Felipe çok başka bir durumda olabilirdi.”

“Bir uyarı vardı ve bunu ona ilettik. Hiçbir güvenlik sorunu olmadığını düşünecek olursanız gerçekten hiçbir avantaj kazanılmamıştı.”

“Pist sınırlarına uyulmadığını bir çok kez gördünüz, fakat karar verildi. Ve dediğim gibi sonuçları bizim için çok ağır oldu.”

Bununla birlikte Domenicali Ferrari’nin sezonunda önemli olumlu noktalar da bulduğunu söylüyor.

“Bu seneki sıkı şampiyonadaki bir yarışı bitirdiğimiz için muyluyum. Takımın her zaman pistte çok çok iyi hareket ettiği içinb mutluyum. Pit stoplarda, stratejide iyiydik, motor patlaması yaşamadık. Motor patlatmayan tek üretici olduğumuzu düşünüyorum ve bunu duymaktan dolayı mutluyum.”


Yorumlar

  1. Araba gitmiyor ki motor patlasın 🙂

  2. Bize de sakin ol şampiyon demek düşer.

  3. buradan çıkartmamız gereken sonuç nedir acaba ?

  4. İkinciliğin kaçmasına ben sebep oldum ondan bana sinirli.

  5. diğer takımlar motor patlatmasaydı nasıl olurdu acıba sonuçlar
    1
    Red Bull

    596
    2
    Mercedes

    360
    3
    Ferrari

    354
    4

  6. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Bütün Akdeniz insanları böyledir. Sezon boyu serdiler yattılar, son yarışta yumurta kapıya geldiğinde hakemlere ağlıyorlar. Malezya'da Fernando 2. sırada giderken ön kanadı koptuğunda pite çağırsaydın, hiç değilse 5.-6. olurdu o yarışta. Belki podyumu bile zorlardı. Almadın, girdi ön kanadı altına. Onu da geç, yıl boyu aracı geliştirme nâmına hiç başarılı olamadınız. Sürekli bir rüzgar tüneli lafıdır gitti. Newey bırak rüzgar tünelini, bilgisayar bile kullanmıyor. Kağıt üzerinde, çizim tahtasında çalışıyor. Bu sene artık rüzgar tüneli bahanen de kalmadı, bakalım ne bulacaksın ağlayacak. Bence ikinciliği falan bırak da üçüncülüğe şükret sen

  7. Domenicali anladigim kadariyla sadece kendi takiminin degil motor sagladiklari takimlarda da hic motor patlamadigindan bahsediyor, yani Ferrari+Sauber+ToroRosso motor patlatmamis olmali..

  8. Ben Mark Webberde 1 Williamsta 1 lotusta 2 tane motor gümledi diye biliyorum ama neyse belki daha fazladır. Caterhamı hiç saymadım onlarda 1-2 patlatmıştır. sauber patlattıysa Guti ile 1 tane patlattı onun dışında 1 de toro rosso olabilir ama asıl Ferrari hiç patlatmadı. Force Indiada 1-2 vardır tam hatırlamıyorum. Mclaren çok dayanıklı çıktı bu sene. Asıl mercedeste herhalde Rosbergle 1 kere patlattı. Ama araştırmadım tamamen yarışları kabaca gözönüme getirdim yanlış olabilir.

  9. Sakinleştirici alsın geçer. Tamamen Massa' nın hatası.

  10. 2006'da yaptığın hatanın cezasını çekiyorsun .

  11. 2.liği hakettiğini mi düşünüyordun yoksa? Seneye Brawn da gelirse takım tamam olacak.

  12. Motor patlatmayan tek üretici olduğumuzu düşünüyorum ve bunu duymaktan dolayı mutluyum.

    Evet ben de buna dikkat etmiştim. Sezonda iki tane Renault'da, bir tane Mercedes'te ve bir tane de Cosworth'da motor arızası gördük, yanlış hatırlamıyorsam.

  13. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Dalgamı geçiyor bu adam madem massa pitten geçti.Lewis pist üstü zaman+ceza yedi.sonrasında durumu yine aynı oldu Massa önde Hamilton arkada Lewis kaza yapmadan önce Alonso ile farkı kapatıyordu Dominic nerden biliyordu 3.sıranın garanti olduğunu Massa ceza aldıktan sonra ne yaptıki yükselebildimi?? Hayır.gelipte yok 3. 4. sıra garantiydi deyip durma

  14. maglesef oyle ama massanında hatası var ve dıger yarıslarda da cok hata yaparak 2. lık kactı

  15. Gereksiz adam ikinciliği kaçırman dolayısıyla sinirli olacağına ben nerde yanlış yaptım diye düşünür insan az da olsa.Ne kadar boş adamsın sen anlamıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir