Ecclestone Hâlâ V8'lerden V6'lara Geçiş Nedeniyle Mutlu Değil

yazar:

kategori:

Gelecek seneki kural değişikliklerinin gerekli olup olmadığının sorulması üzerine Ecclestone “Hayır gerekli değildi ancak bekleyip görelim.”

“Ve bu ekonomik sıkıntılarda takımların daha fazla para harcamasına sebep olmak hata oldu. Ve bu radikal değişikliklerin Formula 1’i değiştireceğini düşünmüyorum.” 

“Kuralları bir çok kez değiştirdik ancak spor hep aynı kaldı.” 

“Şu an eliminde olan kurallar iyiydi, herkes seviyordu, niçin değiştirildi?”

“Daha küçük motorlar olursa daha fazla üreticinin Formula 1’e geleceği söylendi ancak başka kimse gelmiyor gibi görünüyor.” dedi.

Ecclestone ayrıca gelecek sene Meksika ve Hindistan yarışlarının olmayacağını söyledi.


Yorumlar

“Ecclestone Hâlâ V8'lerden V6'lara Geçiş Nedeniyle Mutlu Değil” için 4 yanıt

  1. benim merak ettiğim , bir yarışta en çok motor patlatma rekoru kırılacakmı acaba :)))

  2. Kim mutlu ki? Hani motorsporları sevdalısı olan bir tek kişi bile çıkar mı ki mutlu olabilecek…
    ********ça bir uygulama olduğunu küfür etmeden cümle içleriyle net ifade edebiliyor. Bernie olayın başına sporun içinden, pilotluktan, metal tozu yutmaktan gelmiş birisi iken ve masabaşı memurluk hiç yapmamışken alınan kararları doğal karşılaması zaten mümkün değil. Mosley'de farklıydı, getirdiklerini sindirdi sayamam. Todt da farklı bunlar sadece kendilerine daha üstten 'global oto. federasyonu' gelen projeleri uygulanabilir kılıyorlar. Metal tozu yutmuşlukları çok çabuk uçup gidiyor. Şahsi kanaatleri olduğunu zaten sanmıyorum koltuklarının gereği bir nevi. Baronlar birliği FIA'nın başında da zanaatkar ruhlu biri oturamaz hani.

  3. Bernie getirilen düzene en başından beri karşı. Kendisinin üzerinde bir güç tarafından getirildi kendi kontrolünde değil.

  4. Nasıl korku bastı adamı. Lan diyor biz daha fazla hamal çekmek için, onları yolmak için kuralları değiştirdik, dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan da olduk diyor. Meali şu; Red Bulldan iyi rüşvet alıyordum onlardan gelen cukkada iyiydi, şimdi ise daha çok adam gelecek diye kuralı değiştirdik maksat yolunacak kaz perspektifimizi geliştirmekti lakin kaz kıtlığı yaşanıyor. Benim kızların parasını nasıl karşılayacam, benden nafaka alan kadıncağızlara nasıl para yetiştirecem eski dostum maxim mosleyle nasıl partiler yapacağız ? bunların üstünü örtbas etmek için nerden para gelecek şaşırdım diyor. Gelen haberlere göre anladıki Red Bull bu seneye fazla asıldığı için gelecek yıla temel atmakta gecikti. Eee Bu Montezemolloda benden uyanık adam. O bana rüşvet vermez. Mateschitzi kolay kafalıyorduk. Herput helmut Markoyuda üçgene alıyorduk. Horner okeyi dörtlüyordu. Bunlar gitti mi elden? gitti. Bunlardan akan para gitti mi? gitti. Seneye Cvc de beni şutlarsa dımdızlak hacı takkesi gibi kalırım ortada bu kural değişikliğiyle tam teşekkürlü oturduk manasına gelen şifreler sunuyor açıklamada.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir