Webber: "Marko'nun Takımdaki Görevini Hala Anlamış Değilim"

yazar:

kategori:

Webber ayrıca MArko’nun kendisini takıma geldiği birinci günden itibaren eleştirdiğini söyledi.

Webber “Christian uzun süre takımda olacak. Bir başkaları ona yaklaşana kadar orada kalacağını hayal edebilirsiniz. Bu yüzden orada olduğu sürece her şeyin mümkün olduğu kadar pürüzsüz olmasını sağlamaya çalışacaktır.”

“Bazı durumlarda bana faydalı olmadı. Ve bu ilişkimiz üzerinde baskı oluşturdu.”

“Marko’nun ise takımdaki rolünü gerçekten bilmiyorum. İlk günden son güne kadar beni çok eleştirdi ancak Seb konusunda harika bir iş başardı.”

“O, muhtemelen Formula 1 takımları iki araca sahip olduğu için hayalkırıklığı yaşıyordur. Ancak durum böyle.” dedi.

Vettel’i değerlendiren Webber “Onun sıralamalarda ve yarışın ilk 5 turunda ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. En zor kontrol edilen bölüm orası.”

“Onunla aramızdaki köprüler altında çok su var bu yüzden olumsuz durumlardan çok olumluları düşünmek zor.”

“Herkese saygılı olmak istiyorsunuz ve herkese mümkün olduğu kadar şans veriyorsunuz.”

“Ancak ikimiz arasında muhtemelen çok şey yaşandı. Belki 50 yaşına geldiğimizde saçma şeyler farklı olacak ancak yaşadığımız şeylere çizgi çekmemiz zor.”

“Tabi ki bu durumu çok fazla takmıyoruz. Ve o da takmıyor. Hayat böyle.” dedi.

Auto Motor und Sport’a göre Bernie Ecclestone Brezilya’da Webber’e tüm sürücülerim imzaladığı Brezilya bayrağını sunarken bayrakta sadece Vettel’in adı yoktu. Habere göre Webber onun imzasını istemedi.


Yorumlar

“Webber: "Marko'nun Takımdaki Görevini Hala Anlamış Değilim"” için 32 yanıt

  1. Adama sormazlar mı kalkışlarda 2 aracında aynı olup olmadığını? vettele yakınken kalkışlarının hep kötü olduğunu arkalardayken iyi olduğunu ve bunda takımın bir parmağı olduğunu!

  2. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Webber'i bu tarz demeçlerinden övenleri başkaları bu tarz demeç vermeye kalkarsa ne diyeceğini çok merak ediyorum.

  3. bu webber çok yakında RBR nin illegal sistemlerinide açıklayacaktır (tabi varsa)…

  4. bu takımda ne çiksa hep markonun şapkasının altından çıkıyor

  5. Duhan Peker avatarı

    Onun görevi yersiz bir anda saçma sapan laflar ile ortalığı karıştan açıklamalar yapmak. Marko'nun en iyi yaptığı iş.
    Ortalık karıştırmayı seven bir şahıs.

  6. Şafak Soysal avatarı
    Şafak Soysal

    Çok iyi demiş Webber başkan

  7. vettel belkide webber için en karaktersiz pilottur. barichello içinde schumacher oyledir. hatta hiç unutmam yıllar sonra barichello mercedesteki schumacheri gececekti bu ilkti belkide cunku daha once ferrari müsade etmemişti. buna tahammul edemeyen scuhamcher onu duvar bariyerlere sürüklemiş ölümcül bir kaza yapmasına neden olacak kadar gözünü döndürmüştü. vettelinde webbere yaptiklari takımdaki birinci pilot oluşu nedeniyle hemen hemen aynı şeye denk gelir. kisacasi ikiside aynı kariyere sahip sadece rekorların adamı başka bir şey değil. ..

  8. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Konuş Webber Konuş. Daha Çok Şey Biliyorsundur. Söyle Hepsini 🙂

  9. Bennsenin kim olduğunu biliyorum rahat ol sen.

  10. helal olsun webber, dobra dobra vermiş kösküyü, yeteneksiz esteban ve ne işe yaradığı belli olmayan işe yaramaz marko. Webber'in gazabına uğramışlar.

    Aslında Mark'ın söylemesine gerek yoktu herkes biliyordu zaten :))))

    boşuna her pistte yuhalanmıyorlar.

  11. renault engine senin zihniyitini biliyoruz o yüzden fazla uzatmaya gerek yok, alonso'ya çalışma yapsaydı esteban yeteneksizinin beleşten 2 şampiyonluğu olmazdı.

  12. senin vettele yaptıklarını unutmayacagım weber efendi , kaç defa adamın üstüne sürdün be utanmaz , alonsoya kaç defa yol verdin vettele düşmanınmış gibi davrandın lavuk defolup gittiğin iyi oldu

  13. takım arkadaşım dört kez şampiyon olup hemen her yarışta beni ezerek geçse ben de öyle bi takım arkadaşını sevmem.
    o hızlı araçlarla bile klasmanda ikinci bile olamayn bi pilot. herkes webberi neden bu kadar büyütüyor anlam veremiyorum. bi güzel özelliği açık sözlü olması. fakat formula 1 konuşma değil yarışma yeri.

    hea doğruya tüm sorunlar webberi buluyordu bide takı ona farklı sabote ettiği aracı veriyodu, nasıl unuturum bunları 🙂

  14. Elinde kanıtın var mı nasıl böyle emin konuşa biliyorsun ? Böyle bir şeye diğerleri nasıl göz yuma bilir onlar bilmiyor da sen mi biliyorsun ? Çamur at izi kalsın mantığını bırakalım artık.

  15. Bu biraz paranoya olmus, Pirelli bile bile kendini rezil edermi? Adini lekelermi? akil var mantik var kardesim..

  16. Unutma ki; o lastikler testler dahil o şekilde hiçbir zaman öyle olmadılar.O meşhur yarışa kadar RedBull a özel karışımlar denenirken üçüncü denemede patlayan lastikleri buldular.Bunu Pirellide takımlarda söylüyorlar.RedBull un siperişleri test edilirken güvenli sorunu ortaya çıktı.

  17. 2008 de Singapur için ALonso be Briatore ye bakışını değiştiren Webber e 2010 Kore yi hatırlatmak isteyen varmı? FIA ya cebirle illegal araçla 2009 dan beri yarıştığını hatırlatacak olan varmı?2007 yılında Ferrari nin tabanın otonom hareketliliğini illegal dedik ve yerden yere vurduk.Üç defa test metodu değiştirilen ön kanat hikayesini unutan varmı? O alt taban sadece kanadın yanında dahi süt gibi beyazdır.Daha o kadar çok şey varki….

    Bu aracı legal gibi kullanıp puanları cebine atanlarında dürüst olmaları gerekir.Webber in itiraz edeceği bir şeyi sadece şudur: Sezon başından beri Vettl in aracı difüzör beslermiş gibi ses çıkarırken Webber aynı olmayan sesle neyin teranesinden bahseder.

  18. Hakikaten vettel hakkında söyledigi yarışın ilk beş turunda çok güçlü…benimde çok dikkatimi çekti yarışın ilk beş turunda bu kadar nasıl güçlü olabiliyor ? Vettel startta geçilse bile ilk iki turda drs açık değilken bile müthiş hızlanıyor ve kendisi geçeni tekrar geçiyor..önceki yarışlarda alonso ve hamiltona yaptı,son yarışta rosbergi yedi..ayrıca ilk beşturda muazzam fark açıyor sonra bu fark aynı orantıda açılmıyor. Aracın özelliği oldugunu düşünmüyorum açıkcası .Zengin Yakıt karışımı yada Kers ile bunu yapsa webber 'de yapması lazım .Ferrari kalkışta ve ilk turlarda zengin yakıt karışımı ve Kers ile çok hızlı oluyor fakat bunu Massa 'da yapıyor, Alonsoda yapıyor.Hakikaten bu konuda teknik bilgisi olan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim ???

  19. Her zaman bir bahanesi oldu maalesef. Debriyajı traktör debriyajına benzetti-bir gün motor kendini korumaya aldı dedi-bir gün kers çalışmadı dedi- bir gün hızlı değildim dedi yani kısacası her şeye bir bahanesi oldu.

    Lastik konusuna gelirsek Silverstone de patlak verdi tüm takımların onayı olmadan kesinlikle değişiklik yapmak yasaktı ve güvenlik önlemi olunca bütün takımlar onay verdi bunda bir sorunun olduğunu düşünmüyorum. Şunu da belirtmek isterim ki sezon ortasında kural değişikliği yapmak ya da lastik değiştirmek hoş değil lastiği güvenlik için kabul edebilirim ama geliştirilmiş bir sistemi başta onaylayıp sonra yasaklatmaya sonuna kadar karşıyım.

  20. Emeklilik sonrasında davranışlarınıda kapsayan iyi bir tazmin rakamlarına imza atmış oldukları sürece müthiş şeyler söyleyemezler.İtişmelerin sponsorlara verebileceği zarardan ötürü fazla ileri gidebilecek yokdur.

  21. Muhakkak ki çekiş kontrol sistemidir… ama; geçenlerde start sonrası mühendisiyle konuşmasını ortalığa açtıklarında Webber in yarış mühendisine küfürlü konuştuğunu ve bunun sebebinin start kalkışı olduğuydu.Bir gün yazılı bir gün debriyaj bir gün Kers,… vss. Tıpkı daha önceki açıklamaları gibi ;'yine aynı şeyler olacak bir şekilde haklı olacaklar'.Takımın Vettel i felan salladığı yok… sadece rekor peşinde o kadar koşuyorlar ki kaybetmeye tahammülleri yok.

    Bu lastiğe göre araç ürettirip sonra değiştirip sonra milletin başına bela edip şipariş lastik ürettirenlerin emi…

  22. Çekiş kontrol sistemi abi 🙂

  23. 2009 dan öncekilerinin bir öneminin olduğunu düşünmüyorum neden derseniz zaten arkadasınız kayıp etseniz bile bu pek konuşulmaz. 2009 itibari ile önde olan bir ismin defalarca hata yaptığını gördük örneğin kersi açmada hata Spa da motor devri ve 2 viteste kalkma daha bunun gibi bir çok hata. 2011 de Rb7 gibi bir paketle son yarışı kazanması için takım ve Vettel elinden geleni yaptılar daha ne yapsınlar bir ara Vettel pist dışında geziyordu fark açılsın bunlar söylenmez ama.

    Webberi severim dürüst bir pilottur açık sözlüdür ama kendi hataları oldukça fazla özellikle de Fernando Alonso'ya karşı yapmış olduğu çalışmalar.

  24. Aynen öyle. Williams'la Monaco'daki kalkışını unutmadık. Aynısını defalarca yapmıştı.

  25. Daha destur 4 gün geçti webber bombardımana başladı=) Şayet takımdan da karşılık gelirse, ki basın sayesinde illa ki gelecektir, tansiyon çok yükselebilir, orjinal şeyler duymaya hazır olun…

  26. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Peki adama demezler mi; 2009'dan önce neden start da sorun yaşamıyordu?

  27. Adama demezler mi 2009 dan beri düzgün bir start alamıyorsun diye.

  28. Aha webber başkan başladı..adam adam 😀

  29. aynı arabayla sezonu 2. bile bitiremedin.
    weber gerçekten sen de şampiyon zihni de karakteri de yok.
    2010 da kazara şampiyon olacaktın o kadar. 2010 da vettel o kadar çok dayanıklılık sorunu yaşamasaydı ne konuşacaktın o zaman merak ediyorum.
    ayrıca unutma redbull bir sefer bile sana yol ver demedi.

  30. Webber başlamış:) devamı gelecektir.

  31. Ahahahhaa 😀

    Açma ağzını Webber, bırak gitsin.

  32. webber'den daha çok malzeme çıkar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir