Almanya GP Öncesi Williams

yazar:

kategori:

Nico Rosberg: "Öncelikle, Moskova’dan yeni döndüm ve oradaki şovun harika olduğunu söylemek istiyorum! Şehir başlı başına büyüleyiciydi ve Ruslar da bizi oldukça hoş karşıladılar ve bu sporu seviyor görünüyorlar. Kızıl Meydan’da ve Kremlin çevresinde sürüş yapmak asla unutamayacağım bir deneyimdi."

"Bu haftaya gelirsek, Hockeheim’da oldukça fazla deneyimim var ve geçmiş zaferlerim konusunda bir geri dönüşüm olacak. Bu yüzden orada olmak için sabırsızlanıyorum. Evimdeki yarış olduğundan, Alman taraftarlarının desteğini almak güzel olacak. Ancak orada herkes için harika bir atmosfer var ve çok hevesliler."

"Pisti gerçekten seviyorum. Bizim aracımıza da uyuyor. Ama yinde de pazar günü puan almanın zor olacağını düşünüyorum çünkü rekabet çok yakın. Biz her zamanki gibi en iyi olanı yapacağız."

Kazuki Nakajima: "Hockenheim’da yarış haftasonu için hazırlıklarımızı kolaylaştıran bir test haftasonu geçirdik. Ayarlar konusunda çok yol kat ettik. Bu yüzden iyi durumda olmalıyız. Şimdiye kadar Hockeheim’da birkaç kez yarıştım. Ancak o zaman F3’teydim. Bu yüzden orada ilk F1 yarışım oalcak ve yeni bir tecrübe olacak."

"Testler, piste alışmam için bana yardımcı oldu. Ayrıca hazırlanmamda yardımcı olması için fabrikada da zaman geçirdim. Harika bir pist ve mücadeleci. Silverstone ve Magny-Cours’a biraz benzer. Sabırsızlıkla bekliyorum."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir