Force India Patronu "Asla Mucizeler Beklemedim"

yazar:

kategori:

Force India takım patronu Vijay Mallya 2009’da -parlak olmayan başlangıçlarına rağmen- iyi bir çıkış yapacaklarına inanıyor.

Force India takımı 18 yarışlık şampiyonanın ortasına gelmişken henüz takımlar ve markalar şampiyonasında puan alabilmiş değil.

Mallya takımı eleştirenleri mucizenin birden bire gerçekleşmeyeceği konusunda uyardı.

"Tabi ki daha iyisini göstermeye , daha iyi sonuçlara ihtiyacımız var, ama biz başlayalı sadece 6 ay oldu , bu sürede ne bekleyebilirsiniz ki?"

"1996 yılında Michael Schumacher gidene dek Ferrari de dünya şampiyonluğu kazanamamıştı.Hatta oraya gittikten sonra da bu 3-4 yıl aldı.Bu yüzden insanlar bir sezonda bizden mucizeler bekleyemez. Ama ben oraya doğru gidiyorum."

"Bizim odağımızda 2009 var ve kesinlikle kararlıyım ki 2009’da övüneceğimiz nedenlerimiz olacak. Bana güvenin, ben ortaya kalbimi ruhumu ve para koyuyorum ve 2009 için daha da fazlasını ve burada olmaya kararlıyım."

"Hindistan olarak biz Olimpik Hokey Oyunlarına ve Futbol Dünya Kupasına hazır değiliz."

"Dünya şampiyonasında yarışan Hintli bir takıma sahibiz bu bile başlı başına bir şereftir,sporun en yüksek seviyesinde Hindistan standartlarını tutturmak."


Yorumlar

  1. Başka bir sitede ingilizce haliini okudum. Gazateci "Hindistan ın ulusal sporu kriket (hokey) oldu şimdiye kadar sizce artık onun yerini F1 mi aldı?" Mallya da "Ben olaya farklı bakıyorum. Kriket takımı hiçbir zaman olimpik düzeyde başarılı olamadı. Futbol takımıda öyle ama biz dünyanın en iyilerinin olduğu bir ligde yarışıyoruz bu bile büyük bir onurdur" demiş.

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bizden şu anda uçmamızı beklemeniz mucize olur diyo kendileri ,nasılki hindistan futbolda ve hokeyde dünya sıralamasında geride ise bizimde f1 de şu an için o durumun tersini yapmamız zor gibi manalar çıkarttım gerçi doğrusunu malya bilir fakat bence öyle :))

  3. milli bir şey olarak görüyorlar sporda bulunmalarını

  4. "Hindistan olarak biz Olimpik Hokey Oyunlarına ve Futbol Dünya Kupasına hazır değiliz."

    Bu sözü arada niye söylemişki? O_o

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir