Force India, Hulkenberg'in Yanına 3 Pilottan Birisini Alacak

yazar:

kategori:

Force India, 2014 için ilk pilotunu dün açıkladı ve o ismin eski pilotları Nico Hulkenberg olduğunu duyurdu. 

Force India 2. koltuk için Adrian Sutil, Paul di Resta ve Mclaren’den ayrılan Sergio Perez’i değerlendirdiğini açıkladı.

Hulkenberg “Açıklanan isimlerin hepsiyle çalışabilirim. Ve bu ismi bilmemiz çok uzun sürmeyecek.” dedi.

Perez’in 10 – 15 milyon Euro Telmex desteği ile Force India’nın en büyük favorisi olduğu düşünülüyor. Sutil’in Sauber’e geçmesi beklenirken Di Resta’nın başka bir bir seriye geçeceği düşünülüyor.


Yorumlar

  1. Sutilin Force India ya gram faydası olmamıştır. Beğenmediğiniz Di Resta Force Indiaya Sutilden kaç puan fazla kazandırdı bunu araştıran yok. Di Resta nın tek eksiği alman olmaması. Alman olaydı ohooo her takımda bir yer buldururlardı. Hulkenberg'te bana göre kendini harcamıştır. Ferrarinin stratejik ortağını bırakıp aynı sauber ayarında fakat arkasında Ferrari desteği olmayan bir takıma gitti. Hayatta başarılar diliyorum. İnşallah ben yanılırım inşallah bu seneki performansını aratmaz. Çok bozuldum ne yalan söyleyim. Hulkenbergi de çok şişirdik falan ama nasıl yücelttiysek kendi değerine düşürmeyide biliriz. Çok yanılttın beni Hulkenberg. Sergio da Sauber e döner. Sutil ile iki alman. alman motoru Forceındia mercedesin takımında yarışır. Di Resta da erir gider.

  2. Sutil triplerde, sebebi tercih edilmeyeceği olabilir tabi. Ama yine de giderse şaşırırım.

  3. sutil okuduğum bir haberde aracın rengindende esinlerek aracı havuça benzetmiş 🙂 perezi açıklamaya yakın force ındıa

  4. Sutil'in tecrübesinden ve Perez'in parasından yararlanabilirler. Ama benim bildiğim Force India Sutil'i tercih edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir