Pirro: "Vettel'i Eleştirenler Yetersiz İnsanlar"

yazar:

kategori:

FIA WEC Finali’nde Bahreyn’de konuşan Pirro “Onlar her açıdan yetersiz insanlar. Vettel’in son 4 senedeki performansı ve gelişme oranı etkileyici.”

“Onun bu sene yaptığını başka kimse yapamadı. Bazı insanların onun performansına gereken değeri vermediği için üzülüyorum.”

“Hatasız yarışlar çıkardı. Harika sıralama performansları oldu. Yarışların ilk bölümlerinde inanılmazdı ve harika lastik korudu.”

“Bunu başka kimse yapamazdı bu yüzden şampiyonlukların Vettel değil de Red Bull tarafından kazanıldığını iddia edenlerin yetersiz olduğunu düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

“Pirro: "Vettel'i Eleştirenler Yetersiz İnsanlar"” için 8 yanıt

  1. Vettel'in geliştiğini düşünüyoruz, ama hiç mücadeleye girmek zorunda kalmadı. Onu yaptığı zamanlarda neler olduğunu biliyoruz. Seneye mücadele içinde kalırsa o durumlarda da gelişip gelişmediğini görebilmiş olacağız.

    Performans tamam, demeçler tamam, geldi sıra mücadeleye.

  2. Vettel'in son 4 senedeki performansı ve gelişme oranı etkileyici

    benim için olayı bu cümle özetliyor. bu adam gelişiyor, öğreniyor ve öyle yada böyle şu anda ondaki hırs ve kazanma arzusunun başka bir pilotta olduğunu sanmıyorum. practice'lerden sonra bile live-timing ekranını yada telemtre verilerini didik didik eden, 0.7-0.8 sn farkla aldığı sıralama seanslarından sonra bile rakiplerinin sektör derecelerini dikkatle inceleyen bi adamdan bahsediyoruz. saygıyı sonuna kadar hak ediyor bence.

  3. inş cnm ya .

  4. Pirro iktidarın bahreyn adayı diyorlar. 15 üniversite okumuş. 2 si içeriden, 3ü dışarıdan mış.
    açıköğretim aerodinami den son dersi vercekmiş.

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bu Vettel bu rbr aracıylan şampiyon olduğu sürece hem kendisi hemde başkaları tarafından sürekli zor bir irşi başarmış gibi insanların beynine empoze edilecekler. Aslında aşalık kompleksinden başka bişey değil..

  6. Doğru söylemiş..

  7. sen ne kadar yeterlisin birader??
    Harika performansları olmuş, sanırsınki yavaş aracı üst sıralara çıkardı, te allam ya :)))

  8. seneye redbull da bir görev alirsin artik :D:D:D 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir