Hülkenberg Güçlü Bir Takım Arkadaşı İstiyor

yazar:

kategori:

Salı günü Force India Hülkenberg’in takıma geri döndüğünü açıkladı ve Paul di Resta ve Adrian Sutil’den en az birisi takımdan ayrılacak. Sergio Perez Hülkenberg’in takım arkadaşı olabilecek pilotlar listesinin başında, ancak Hülkenberg takım arkadaşının kim olacağının sorun olmayacağını söylüyor.

“Dürüst olmak gerekirse benim için sorun değil. Mücadele edebileceğim güçlü bir takım arkadaşına sahip olmak isterim, çünkü bu şekilde birbirinizi motive edersiniz ve takım ileri yönde yol alır. Basında bazı isimlerin konuşulduğunu biliyorum, ancak bu benim kararım değil. Bu karar hissedarların ve takım yöneticilerinin kararı olacak ve öğrenmemizin çok uzun sürmeyeceğinden eminim.”

Hülkenberg ilk seçeneğinin Lotus olmasına rağmen Force India’yı seçmesinin sebebi olarak takımda istendiğini hissetmesi olduğunu söylüyor.

“Bir noktada artık geleceğime karar vermem gerekiyordu, koltuksuz kalmamak için. Force India’nın beni istediğini hissettim, sorduklarıma istediğim cevapları verebiliyorlardı ve ihtiyacım olan her bilgiyi veriyorlardı. Diğerleriyle durum farklıydı. Sonuç olarak buraya gelmeyi tercih ettim. Takım bana inanıyor ve güveniyor ve birlikte bazı özel sonuçlar elde edebiliriz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir