Schumacher "Yeni Yaşamıma Aşık Oldum"

yazar:

kategori:

7 Formula 1 Dünya Şampiyonluğu kazanan Michael Schumacher, spordan ayrıldıktan sonra sahip olduğu yeni hayattan oldukça memnun olduğunu belirtti.

Stern adlı dergiye konuşan Schumacher "Yeni yaşamıma aşık oldum, her zaman istediğim gibi özgür bir yaşamım var. Formula 1’e dönme gibi gizli düşüncelerim yok."

"İlk aylarda koltukta uzanırken kendime şaşırıyordum. Artık bazı zamanlarda uzandığımda: ‘Her şey yolunda, bunu kazandım.’ diyorum." dedi.

Schumacher Formula 1’den ayrılsa da spordan uzaklaşmadı henüz. Alman şampiyon Ferrari’de danışmanlık görevini sürdürüyor ve bu hafta sonu Almanya GP’de ilgi odağı olacak takımda.


Yorumlar

  1. burak yüksel avatarı
    burak yüksel

    geçen sene resmi rakamlara göre schumi 50 milyon dolarla civarında para kazanıyormus para onu değilmi yesin hakkıdır arkadaşıma katılıyorum schumi yardıma gelince eli boldur arka planda kalmasını istiyorum ve ferrariye yardım etsin çünkü domenicalli takımı iyi yönetemiyor en azından bir tecrübe olur takım için… birde herkes ona güveniyor taraftarlarını sakin tutacaktır doğal olarak….

  2. Yarışırkende 80 ile 100 milyon dolar arası geliri vardı yıllık. Oradaki cimri espriydi tabi tsunami felaketinde tek başına Türkiye de toplanan yardımlardan daha fazla para göndermişti. En çokta eşi seviniyordur Schumi yarışırken sürekli bırakması için baskı yapıyordu. Hakkinen'in de eşi bırakmasını istiyordu, bıraktıktan sonra boşandılar :S Neyse nazar değdirmeyelim.

  3. erhan az para vermesi cimrilikten değil çocuklarını hazıra alıştırmak ve şımarık yetiştirmek istememesindendir. schumacherin özellikle yardım konusunda ne kadar eli açık oldugunu biliyoruz 🙂 parayı yemekte en doğal hakkı. yarışmasa hiç bir şey yapmasada şu anda 20 milyon dolar civarında sponsorlarından para aldığını duymustum

  4. Kazandığı paraları yemekle meşgul Schumi. Gerçi bayaa cimri bir adam, çocuklarına haftalık 10 euro harçlık verdiğini okumuştum bir yerde.

  5. Ertan Akkaş avatarı

    Evt sanırım bugün sabahtan itibaren Hockheneim-inş doğru yazmışımdır- yarışında tğm hafta sonu boyunca hazır olacağı için gazeteciler boş bırakmıyodur.

  6. burak karahanlı avatarı
    burak karahanlı

    evt şimdi çözdüm.3gun boyunca bazı yarışlar takımla tam beraber olamıyor.ancak bunda full orda olucak.doal olarak mıkrofonlar yonelıyor olabılır

  7. Bu demeclerin nedeni 2 gun sonra baslayacak olan Almanya yarisi, adam Alman ve tum F1 basini oraya akin etti biliyosunuz 🙂

  8. burak karahanlı avatarı
    burak karahanlı

    bu adama ne oldu ya.son haftada 3kez demeç verdi.gerçi özgürlük die birşey var ama onu hiç bu kadar demeç verirken görmedim.arada bir veriyordu.yada ben yanlış hatırlıyorum.hamiltonu zaten ahftanın hergünü görüyoruz:)ama efsaneyı bu kadar konusurken hıc gormedım.kımse yanlıs anlamasın saldırmıyorum haddıme deıl zaten.ama bende burdayım der gibi.gundemde durmak ıster gıbı.yanılıyor muyum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir