Kış Geldi: Karlı Eau Rouge


Yorumlar

“Kış Geldi: Karlı Eau Rouge” için 21 yanıt

  1. 1. Burada kimse Kimi'nin eleştirilemez olduğunu, süper olduğunu hatasız olduğunu, falan iddia etmiyor tartıştığımız konu senin Kimifobik olduğun.Bunuda her fırsatta mantıksız, desteksiz cümlelerle dile getirmen.Griddeki her pilot için böyle hatalar çıkarılabilir, çünkü bunlar robot değil insan ama senin sıkıntın varya Işte, her Kimi olayında olumsuz eleştiri yapma gereği duyuyorsun deyim yerindeyse hastalığın nüksediyor.Alaycı bir tavırla aklın sıra saz ekibinle ..?

    Sen ve senin gibi Kimifobik arkadaşlara Kimi en güzel cevabı pistte vermiştir.2 sene ara verip gelip kaldığı yerden devam etmiştir.Ha ben sana fazlada birşey demiyorum sonuçta Kovalainen Groyu geçecek diyordun öngörün bu kadar, ordada Kimi'yi yereceksin ama kazın ayağı öyle değilmiş…..

  2. seviyeni belirttiğin için seviyen kötü seviyen bilmem ne.

    zaten senle aynı fikirde olup raikkonen'in süper pilot olduğunu düşünmeyenlerin hepsinin seviyesi düşük 🙂 raikkonen'i olumsuz yönde eleştiren hiç adam akıllı yorum yapamaz, ama azıcık yağmur yağdığında süremeyen, geçen rusyada buzda etkinlikte charles pic e geçilen raikkonen'e karda süremez deyince bu kötü yorum olur. hesapta nokta koyarak sansürleyip "kimde o kadar ….. var" diye saçma sapan bir ağızla yazı yazıyor, millet taşı gediğine koyunca kaldıramayıp seviyesizlikle suçluyor. esas seviyesiz kim belli olmuyor mu sayfadaki yorumları okuyunca?

    biri fake hesapla yazıp kendine artı basar, diğeri kendi çapında sansürleyerek sokak ağzıyla yorum yapar..

    tüh, seviyem yine düştü.

  3. oversterr, baya abartmışsın yazdıklarına pek katılamayacam ama "Ben yarisi izledim, dikkat edin Kimi spin atmiyor aslinda, Santander pisti altindan kaydiriyor" kısmı cidden çok iyi olmuş, gülümsettin eyv :))

  4. bu kadar alınmana gerek yoktu ama yinede sen bilirsin, tercihlerine saygı duyarım ve ben yine yorum yapma gereksinimi duyarsam geri kalmayacağım 😉 Santander hikayeni bende sana yakıştıramamıştım demek ki böyle şeyler olabiliyor :)))

  5. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Seni bu sitedeki önemli, düzgün arkadaşların arasında kabul ederdim, saygı duyardım.

    Gerçek seviyeni belli ettiğin için teşekkür ederim. Birdaha hiçbir yorumuna cevap vermeyeceğim.

  6. tekrar okudum, ironi notu gereksiz, bir de Türkçe karakter kullanamamanın verdiği bir göz yorulması mevcut. Mükemmel mi? değil. Ama yorumun kalitesi senin iddialarınla aynı doğrultu da olsun diye uğraş verdim, o yüzden başarısız, basit gibi betimlemeler yerinde olmuş, tebrik ederim

  7. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Çok basit. Gerçekten basit. Hatta fazla basitçe bir sözde "laf sokma" ve "ironi"

    Başarısız.

    Benim daha önce söylediklerimle hiçbir alakası da yok.

    Yakışmadı.

  8. Allah versin amatör boksör kardeş…

  9. cok yanlis bir yorum. Bunlarin hepsi Santander`in oyunu, yoksa Kimi hata yapabilir mi? Hele hele Spa`da ? Santanderdir… Kimi`ye spin Hamilton`a ceza, yaris hooop Massa`ya…

    sonuc olarak Santander yani boru degil, sponsor olduklari Mclaren`i bile sabote edip Ferrari`ye, pardon sadece Massa`ya yardim eden bir firma sonucta… Ben yarisi izledim, dikkat edin Kimi spin atmiyor aslinda, Santander pisti altindan kaydiriyor…

    bu yorum agir sekilde ironi icermektedir, kavrayamayan olur diye not dusmek istedim…

  10. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Adam WRC'de karda yağmurda çamurda her koşulda yarıştı. Griddeki hangi adamda o ta.ak var? Söylesene bana? WRC diyorum. Hayatını o işe vermiş adamların arasında gidip hiç tecrübesiz yarıştı. Başarılı mı oldu elbette hayır. Ama zaman zaman çok başarılı etaplar geçti, Türkiye rallisini 5. bitirdi. 6.lık ve 7.likleri de var sanırım. O sporun önemli isimleri de kendisinden övgüyle söz etti, devam etmesi durumunda başarılı olacağını da söylediler. Kimi Raikkonen 4 tekerleği olan her şeyi çok iyi kullanabilir.

    Sen?

    Anca burda atıp tutarsın. Başka bir işin yok.

  11. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Keşke şu sitede olmasan da biz de adamakıllı yorum yapan birilerini görsek senin yerine.

  12. üyelere selam, kendine artı basmaya devam. keşke artı verme olayı hiç olmasa da bu kadar uğraşmasanız.

  13. Sendeki Kimi ile ilgili kuyruk acısı nereden geliyor ben anlamış değilim.Spin atmadan önceki 2 pilotun arasından geçişini 1 milyon kere izle, ondan sonra gel pilotaj hakkında tartışalım.

  14. ahaha 10 numara yorum olmus

  15. 2008'den sonra bu özgüven nerden geliyor anlamış değilim 🙂 2 damla yağmur yağdı adam yarışı duvarda bitirdi, 20 santim kar var affetmezmiş 🙂

    evet, aracı affetmez vurur duvara.

  16. Raikkonen kar lastikleriyle de kazanır burayı

  17. Keşke virajı yukarıdan değil de aşağıdaki düzlükten çekselerdi. pit yolunun ordan bakılınca mükemmel görünüyor viraj.

  18. Scuderia Raikkonen06 avatarı
    Scuderia Raikkonen06

    Rai bu haliylede affetmez kar kış fark etmez :))

  19. NEBİH ERTİK avatarı
    NEBİH ERTİK

    Çok güzel bir görüntü olmuş…

  20. Abi Renault 12 ile de çıkabiliriz 🙂

  21. dümdüz görünüyor 🙂 şimdi bir ralli aracıyla oraya çıkmak vardı aslında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir