Kovalainen: "Magnussen Projesinin Başarı Garantisi Yok"

yazar:

kategori:

Mclaren, Sergio Perez’in yerine gelecek sene kendi programında yer alan Magnussen’i tercih etti. Mclaren 2007’de benzer bir şekilde Hamilton’u çaylak olmasına rağmen seçerek büyük başarılar elde etmişti.

Kovalainen “İki seçenek var: Kevin’in iyi ya da kötü iş çıkarması.”

“Şu anda hangisinin daha muhtemel olduğunu söylemek zor. Mclaren ona inanıyor gibi görünüyor ancak onu hızlı ve iyi bir sürücü olması dışında tanımıyorum.”

“Hamilton ilk yarıştan itibaren podyum mücadelesi verebilmişti ancak Sergio Perez ile son sene beklentileri karşılamadı.”

“Pırlantayı parlatabileceklerini düşündüler ancak pek öyle olmadı. Mclaren harika tesislere sahip çok güçlü bir takım ve büyük kaynakları var. Belki sürücünün sorunlarını çözebilecek koşullar oluşturabilirler.”

“Magnussen’in başarılı olmasının garantisi yok ancak en azından harika bir şansa sahip olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. Ölü toprağı gibi adamsın, bi kaybol artık şu padokdan artık. McLaren'de senin izlerken ülserim azdı

  2. Sen bile yarıştın bizde hem de 2 sene. Sana tahammül ettik buna da etmeye hazırız.

  3. Lewis ile Magnussen’in aynı şartlara sahip olduğunu düşünmüyorum. Lewis 2005-2006 yılların da McLaren’in F1 arabaları test yapıyordu takımın simülasyonunu en etkili biçimde kullanıyordu her şeyin hemen hemen serbest olduğu yıllardı testler yasak değildi en azından Lewisin Alonso’ya direk kafa tutması bu çalışmaların bir ürünüydü. Magnussen için imkanlar daha kısıtlı şuan elinde tek olan simülasyon ve takımda ki harika mühendisler. Çaylak bir pilot için bir sezon değerlendirmek yanlış olur diye düşünüyorum bekleneni veremese bile ilk sezonunda uzun süreli bir proje olarak görüyorum Magnussen projesini.

  4. hamilton zamanında hangi plota şans versen o iş olmazdı.örnek alonso.ama geçen sene perezin yerinde kovalainen olsaydı durum daha farklı olurdu gibi geliyor.

  5. Adamlar alt kategorilerde destekledikleri pilota şans verdiler. Yapmaları gereken de buydu. Red Bull bunu daha planlı yapıyor.

    Sana bile şans verdi o takım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir