Irvine: "Son Yarışta Çifte Puan *ok Gibi"

yazar:

kategori:

Gelecek seneden itibaren şampiyonluk mücadelesinin son yarışa kadar sarkması için son yarışta çifte puan verileceği açıklandı.

Irvine “Saçma bir şey. Hayatımda böyle şaka daha önce hiç duymadım. Süslü bir şehirde *ok gibi!” dedi.

Irvine, Formula 1’de karar veren kişilerin taraftarlardan çok uzakta kaldığını düşünüyor.

Irvine “Formula 1 yolunu kaybetti. Son yarışta çifte puan verme kuralı felaket. Bu kuraldan kurtulana kadar başka bir yarış izlemeyeceğimi farkettim. Bu utanç verici bir şey. Gerçekten öyle. Bundan dolayı utanmalılar.” 

“Bu kararı veren insanlar gerçekten uzaklar. Puanları, sıralamaları değiştirerek  ve son yarışa çifte puan vererek sporun tarihini değiştirdiler.” dedi.


Yorumlar

  1. ok ne be 😀

  2. ırvıne burda verilen kararın çok hızlı gerçekleştiğini söylüyor.

    yapmayın artık, ok ne yahu 🙂 bu şekilde olmasının daha fazla dikkat çektiğini bir ben mi düşünüyorum.

  3. grand slam mantığıyla silverstone spa monza monaco suzuka ve sezon finali hangi yarışsa ona 2 kat puan verilebilir.hatta 50 40 30 şeklinde yapılıp 4. ve sonrasındakiler aynı puanla 12….. diye devam edebilir.ama gidip te son yarış (saçma sapan bir pistte) 2 kat puan veriyorsan bu sadece spor olmayan bir filmi pazarlama stratejisidir derim ben.

  4. Gerçekten neden karşı olduğunu da söyleseymiş iyiymiş. Kural değişene kadar F1 izlememesine gerek yok, son yarışı izlemesin yeter. Hayalindeki süslü şehirdekini de fotoda tanımlamış ki, ayıp 🙂

    Sporda son yarışa çifte puan olayına gelene kadar DRS gibi tonla dandiklik varken buna takılması ilginç.

    Açıkçası denemekte bir zarar olduğunu düşünmüyorum. Ama DRS gibi yolunda gitmeyince de aynı bırakacaklarsa pek iyi değil. Kuralı getirmek varken kaldırmak da kolay olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir