Heidfeld Buz Üstünde


Yorumlar

  1. Alonso'yu en çok geçen pilot olarak anılıyor adam zaten 🙂

  2. meşhur güvenlik aracı kazası 🙂

  3. lastil sorunu yaşayan alonsoyu monacoda avlarken

  4. heidfeld ile ilgili birkaç video paylaşmak istedim .tek polü 2005 avrupa gp http://www.dailymotion.com/video/x34f5y_camera-embarque-f1-tour-pole-positi_auto

  5. istikrar deyince akla gelecek ilk pilotlardandı.malesef hiçbir zaman şampiyon olacak bir araçla yarışamadı .ayrıca seviyesi ve temposunu sürekli sabit tutabilen birisiydi .ancak yarış kazanacak ve şampiyon olacak o ince sınırı bir türlü aşamadı malesef .şu an yarışanların çoğundan fazla hakediyor f1 de olmayı .heidfeldi ve montoyayı çok arıyorum açıkçası …

  6. heidfeld i paralı pilotlar harcadı.ayrıca hiçbir zaman hızlı bir aracı olmadı.en hızlı 2008 deydi ondada takım yüzünden zafere ulaşamadı.kanadada kazanırdı takım düzgün strateji uygulasaydı.

    bu görüntüyü yarışlardada isterdim ama pirellinin öyle bir intermediate lastiği varki kurumuş pistte bile tutunamıyor.karda nasıl gitsin.

  7. Nick Heidfeld Mercedes-McLaren güç savaşına kurban gitmiş bir adamdı… 99'da Mercedes'in desteklediği genç pilotken Hakkinen emekliliğinde yerine geçirilmesi düşünülüyordu, Ron Dennis Kimi Raikkönen'i seçti.

    Goodwood festivalinde tur rekorunu 1999 McLaren ile elinde tutuyor hala;
    http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01920/Heidfeld_1920184c.jpg

  8. adam pistte karın buzun üstünde kullanadursun maldonado da düz yolda gidip kaza yapsın . sonra para için heildfeldi degilde bu mal'ı oturt koltuga. puhahaha 😀 😀 heildfeld en sevdigim pilotlardandı.. birde bu bmw aracı görsel olarak ta mclarenden sonra gelir .

  9. Heidfeld formula 1 deki gelmiş geçmiş en sönük pilotlardan biriydi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir