Horner "Vettel, Webber'i Zorlayacak"

yazar:

kategori:

Red Bull Racing Takım Patronu Christian Horner, Sebastian Vettel’in gelecek sene takım arkadaşı Mark Webber’i çok zorlayacağını söyledi.

Horner bugün açıklanan anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada "Kısa kariyerinde henüz 17 yarış tamamladı ve gelişimi herkes tarafından görülecek şekilde açık."

"Toro Rosso’da bu sene çok büyük gelişim kaydetti. Sezon başında bizim aracımız ile test yaptı ve güçlü bit izlenim bıraktı. Gelecek sene Mark ve Sebastian ile güçlü bir dizilime sahip olacağımızı düşünüyorum."

"Gemçlik ve deneyim arasında çok iyi denge olacak. Mark’ı çok zorlayacağına eminim."

"Sebastian çok yetenekli bir genç ve bunu yapmasaydık eğer çok iyi bir nedenimiz olmak zorundaydı."

"Geleceğin yıldızı olabilecek bir gence sahibiz. Yetenekleri sadece Red Bull Racing’e değil hepimize açık. Padokta bir çok yerden ilgilenenler oldu. Onun gelecekte bizimle olacak olmasından dolayı mutluyuz."  dedi.

Horner ayrıca pilot kadrosunu erkenden açıklamanın kendilerine faydalı olacağını düşünüyor.

Horner "Son 12 ayda gösterdiğimiz gelişim buraya daha öncesinde yatırdıklarımızın sonucu."

"Sonunda takımın potansiyeli görünmeye başladı. Gelecek için güçlü pilot kadromuz var. Açıklamayı erken yapmak tüm mühendislik ekibine gelecek planları hakkında açıklık kazandıracak."

"Belirsizlik ortadan kalktı. Pilotlarımız ile ilgilendik, gelecek sene ne yapacaklarını biliyoruz ve artık görevimize odaklanabiliriz." dedi. 


Yorumlar

  1. Usta ve Çırak.. güzel mücadele olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir